139 euro inkludert i kupongen

Mar 24, 2023 | Elbil og elbil ladere


Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATIS

En ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:

Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av høy kvalitet “Egret mate med tex-lock” Kabellås verdt tro det eller ei 139 euro gratis å rygge. Ikke gå glipp av denne sjansen!

Det er enkelt, bare besøk “nettstedet” for Egret og legg til Egret X i handlekurven. Løs inn koden LÅST og få din gratis Egret mate med tex-lås Kabellås som normalt ville kostet 139 euro.

Til Egret nettsted det går “her”.

Men du bør skynde deg, for tilbudet er gyldig Kun så lenge lageret rekker – så hvis du ønsker å eie en Egret X, er dette den rette muligheten!

Vi vil kort introdusere deg for denne flotte e-scooteren:

Egret X: En high-end e-scooter av absolutt toppklasse

Egret X ble lansert i 2022 og må regnes blant de absolutt beste e-scooterne på markedet. Det som umiddelbart slår deg med denne scooteren er de ekstra store 12,5″ pneumatiske dekk, som du alltid holder foten på bakken, selv i krevende terreng. Selv ved kraftige ujevnheter sikres maksimalt jevn kjøring og kjørestabilitet, enten det er på grus eller asfalt. Med sitt robuste utførelse og det klumpete, men samtidig elegante utseendet, kan Egret X definitivt tilskrives SUV-ene blant e-scooterne.

Følgelig er Egret X et ekte kraftsenter blant Egret e-scootere, som også kan takle krevende stigninger.

Takket være de vakkert robuste aluminiumsskjermene og store dekkene kan scooteren også brukes til turer i naturen. Samsung-batteriet integrert i rammen sikrer en lang rekkevidde på opptil 60 km.

Egret X utstyr

Resten av utstyret er også bare det fineste:

-Hydrauliske skivebremser med en diameter på 160 mm bringer deg alltid til stopp raskt, pålitelig og sikkert.

-Egret X er designet for en maksimal belastning på opptil 120 kg, og er derfor også ideell for litt tyngre personer.

-Et flott, stort LED-display er integrert i midten av styret, som gir deg all viktig informasjon på farten.

-Ergonomiske håndtak sikrer et behagelig grep, selv på lange reiser.

-De hydrauliske bremsekablene er integrert i styrerøret, så alt er pent og ryddig.

-Integrerte lys: Et LED-lys foran (40 lux) og et kraftig baklys med integrert bremselysfunksjon sørger for sikkerhet på veien.

– Kompatibel med Egret App: Bruk appen, for eksempel til å overvåke rekkevidden din eller endre kjøremodus. Du kan også enkelt aktivere den elektroniske låsen.

-Vannbestandig batteri IPX7

– Fulladet på bare 4:30 timer.

-Selvfølgelig gatelovlig i Tyskland.

Som du kan se, er Egret X en e-scooter i toppklassen. Vel, med en pris på 1 999 euro hører den hjemme i en dyrere prisklasse, men denne scooteren er verdt hver euro – kvalitet har sin pris!

Egret X og Pro: Sofistikert tyverisikring

For å beskytte den verdifulle Egret X mot tyver, har den blitt utstyrt med sofistikerte tyverisikringsutstyr. Du kan enkelt sikre den via app (elektronisk startsperre), men scooteren har også blitt utstyrt med en låsemekanisme innebygd i rammen.

Denne låsemekanismen kan brukes i kombinasjon med den separat tilgjengelige Egret mate med tex-lås – en fleksibel kabel eller tekstillås som er spesielt utviklet for de nye Egret e-scooterne. For å sikre din Egret-scooter kan du løkke tauet rundt for eksempel en lyktestolpe eller sykkelstativ, og deretter sette låsebolten direkte inn i den (delvis) integrerte rammelåsen på scooteren. Deretter fjerner du nøkkelen fra rammelåsen og scooteren din er sikret. De Egret mate med tex-lås har en sjenerøs taulengde på 120 cm og veier kun 1040 gram, noe som gjør den enkel å ta med seg. Mens du sykler kan du henge låsen på bærekrokene på styret slik at det ikke plager deg.

Egret X-kupong

Denne høykvalitets kabellåsen er 100 % Laget i Tyskland. Den har en ekstra herdet metallkjerne, som er dekket av flere kutt- og brannsikre lag. Ytterjakken er flettet, noe som beskytter rammen på sparkesykkelen mot riper og hindrer irriterende rasling.

Normalt koster denne høykvalitetslåsen hele 139 euromen med koden LÅST du kan se det når du bestiller din Egret X sikre deg nå gratis (gyldig fra 1. april 2023)!

Til Egret nettsted det går “her”.Se her