2021 Smart Home Holiday Gaveguide

Sep 23, 2022 | Smarthus


Julehandel kan være stressende nok uten å måtte bekymre deg for å finne den perfekte gaven til alle på listen din. Heldigvis er det nok av smarte hjem gadgets og teknologiske produkter som ikke vil bryte banken.

Enten du leter etter en ny smartskjerm, en videoringeklokke eller til og med en smart kjæledyrmater, vil disse smarte enhetsgavene garantert glede alle på listen din.

Amazon Echo Show 10

Finnes her på Amazon

Echo Show-linjen fra Amazon er en allsidig gave med mange brukssaker for folk i alle samfunnslag. De er en flott dings for stuen, soverommet, kjøkkenet eller egentlig hvor som helst du finner det mest nyttig.

Jeg har en på kjøkkenbenken min, hvor den mest brukes til å vise oppskrifter, matlagingsprogrammer fra Food Network og bare tilfeldige Netflix-serier mens vi lager mat. Stesønnen min har et Echo Show på soverommet sitt, hvor han vanligvis ser på komiske YouTube-videoer.

Men det gjør så mye mer enn det. Bare si «Hei Alexa, vis meg kameraet ved inngangsdøren», «Alexa, slå på lyset i gangen» eller «Alexa, hvor mange kopper er det i en liter?». Selvfølgelig må du legge til noen kompatible smartprodukter for å utføre noen av disse oppgavene.

Amazon Echo Show 10 er den nyeste og hotteste Alexa-aktiverte smartskjermen som er tilgjengelig akkurat nå. Ikke bare har den en stilig ny, moderne design, men den er fullpakket med flere funksjoner enn forgjengerne. Nemlig dens roterende base.

Den nye Show 10 vil følge deg rundt i rommet slik at du fortsatt kan se skjermen, eller la kameraet se deg – for eksempel i tilfelle du er på en videosamtale.

I min bok er dette den ultimate smarthusgaven til alle som ikke har en ennå.

  • Med Amazon Alexa, stemmeassistenten som fungerer overalt.
  • Innebygd smarthushub
  • Bruk stemmen din til å spille musikk, sjekke trafikkforholdene, stille inn tidtakere, lese nyheter, finne sportsresultater, kontrollere smarthjemenheter, bestille pizza og mye mer.
  • Se videoklipp, bilder, kart og annet innhold rett på skjermen.
  • Kontroller kompatible lys, brytere, termostater, låser, garasjeporter og mer med kun stemmen din.
  • Legg til håndfri bekvemmelighet til telefonsamtalene dine ved å ringe folk tilbake gjennom Echo-høyttaleren.

Andre Amazon Echo-alternativer:

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

Ring videoringeklokke 4

Finnes her på Amazon

Videoringeklokker gir trygghet og trygghet for deg og dine kjære. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å vite hvem som står ved døren før du nærmer deg når du kan se dem på de kompatible smartenhetene dine. Dessuten er det fint å ha bevegelsesvarsler ved inngangsdøren når du er borte.

Ring smarte ringeklokker er industristandarden og jeg har brukt dem til gaver flere ganger. Funksjoner inkluderer et innebygd kamera med nattsyn og bevegelsesdeteksjonsteknologi. Den har også en høyttaler og en innebygd mikrofon.

Hvis noen ringer på, kan du se dem på videostrømmen og til og med snakke med dem gjennom appen på smarttelefonen, nettbrettet, datamaskinen eller til og med Echo Show. Bevegelsessensoren lar deg justere rekkevidden og følsomheten, slik at du kan eliminere ubrukelige push-varsler.

Vi anbefaler å plukke opp Ring Video Doorbell 4. Den er kompatibel for alle som har eller ikke har en eksisterende tradisjonell ringeklokke. Faktisk er det eneste reelle kravet en WiFi-tilkobling.

– Se, hør og snakk med besøkende hjemme hos deg.

– Ta opp opptil 30 sekunder med opptak før noen ringer på.

– Bruk den medfølgende bevegelsessensoren til å starte opptaket automatisk når bevegelse oppdages.

– Du kan sette opp andre ringkameraer for å overvåke andre deler av eiendommen din i samme app.

iRobot Roomba Robotstøvsuger med automatisk smussavhending

Finnes her på Amazon

Jeg er sikker på at du har sett mange gjengivelser av robotstøvsugere i butikkhyllene. De har eksistert en god stund nå, og likevel er det knapt noen som har en. De fleste tror de ikke er veldig effektive. Vel, de tar feil!

Robotstøvsugere har kommet langt gjennom årene, og de blir bare smartere. I dette tilfellet har vi noen få som til og med kan dumpe seg selv når de blir mette. Dette gjør selvfølgelig opprydding enda mer praktisk.

Roomba i3+, j7+ og s9+ fra iRobot har en automatisk avfallsbeholder innebygd i ladebasen. Dumpstasjonene deres kan holde opp til 60 dager med skitt og skitt før de krever noen form for menneskelig inngripen.

Roomba vil kartlegge hele hjemmet ditt, lære deg rengjøringsvanene dine, lar deg programmere rengjøringsplaner og kan stemmeaktiveres med Alexa eller Google Assistant. Lyst til å sparke det opp et hakk? Par den med Braava Jet m6 robotmopp og de vil kommunisere sammen som et synkronisert rengjøringsteam.

Kjæledyr har vanligvis et hat-elsk-forhold til robotstøvsugere, så det er én ting å huske på. Jeg vil gjerne legge til at jeg anekdotisk har gjennomført en verbal undersøkelse med flere damer som har gitt grønt lys for at dette er en passende gave!

– Rengjør gulv uten å løfte en finger.

– Kartlegg hele hjemmet ditt, lær deg rengjøringsvanene dine, lar deg programmere rengjøringsplaner og kan stemmeaktiveres med Alexa eller Google Assistant.

– Dumper seg selv når den blir full.

– Fungerer med Amazon Alexa og Google Assistant.

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

PetSafe Smart Feed Automatisk kjæledyrmater

Finnes her på Amazon

En smart kjæledyrmater er en fantastisk gave til dyreeiere. Dette lar dem programmere en daglig tidsplan for å bestemme fôringstider og riktig mengde mat basert på kjæledyrets diett.

Med PetSafe Smart Feed kan du planlegge opptil 12 måltider om dagen, med et måleområde på mellom 1/8 av en kopp til 4 kopper per måltid. Du kan også dispensere et måltid manuelt fra hvor som helst i verden med den medfølgende smartappen (eller du kan bare be Alexa om å mate kjæledyret ditt).

Med mange dyr som har problemer knyttet til å spise for fort, har Smart Feed en mulighet til å dispensere hvert måltid sakte over en 15-minutters periode. Dette er en game-changer for noen kjæledyr.

Ikke bare vil enheten varsle deg med pushvarsling om at du har lite mat, men du kan sette den opp til å bestille automatisk fra Amazon når du når et visst nivå. Hvordan er det for automatisering?

Fire TV Stick 4K Max

Finnes her på Amazon

Nesten alle har minst én TV i hjemmet som ikke er koblet til en strømmeenhet eller kabelboks. Enda flere har en strømmeenhet som er utdatert og treg.

Amazons Fire TV Stick 4K Max er en rask løsning alle med en WiFi-tilkobling kan implementere. Den har en oppgradert CPU, GPU, 2 GB RAM, 8 GB lagringsplass og muligheten til å bruke WiFi 6 hvis du har det.

I tillegg inkluderer Fire TV Stick 4K støtte for Dolby Vision HDR10-innhold, slik at du kan nyte premium underholdningsopplevelser som Netflix, Hulu, YouTube, HBO GO, Sling TV, Apple TV og andre strømmetjenester.

Apple AirTag

Finnes her på Amazon

Alle kjenner følelsen. Du kommer for sent, på vei ut av døren og du finner ikke nøklene eller vesken. Apple AirTag eliminerer det fra ligningen.

Du kan feste en AirTag til omtrent alt du vil holde styr på. Sett en på nøkkelringen, en i vesken, en på bokvesken til barna og til og med en på hundens halsbånd. Nå vil din venn eller kjære kunne bruke sin iPhone for å finne det de har ansett som viktig.

På nært hold kan du trykke på en knapp på iPhone (eller spørre Siri) og den innebygde høyttaleren vil varsle deg om plasseringen. I andre situasjoner, for eksempel å spore opp den tapte hunden din, vil du kunne bruke appen til å finne AirTag på et kart.

Det er imidlertid et par begrensninger. De må bruke en iPhone eller iPad som kjører iOS eller iPadOS 14.5 eller nyere, så Android-brukere blir utelatt fra denne enheten (men for Android-brukere anbefaler jeg å kjøpe en Tile Mate – funnet her på Amazon).

For langdistanseapplikasjoner bruker AirTag også anonymt Bluetooth-signalet fra nærliggende iOS-enheter for å spore plasseringen. Så det er ikke fullt så nyttig som GPS, men det er garantert noen i nærheten med en iPhone.

Konklusjon

Avslutningsvis håper jeg denne listen hjelper deg med å velge ut flotte gaver til venner, familiemedlemmer og kolleger.

Vi legger alltid ut ny Smart Home-informasjon, så sørg for å komme tilbake for mer!Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...