22 % av britiske elektrikere tilbyr nå betalingsplaner for å hjelpe med levekostnadene

Mar 2, 2023 | Diverse


22 % av britiske elektrikere tilbyr nå betalingsplaner for å hjelpe med levekostnadene

22 % av britiske elektrikere lar nå kundene betale for arbeid på avbetaling, som en måte å hjelpe huseiere med å ha råd til oppussing gjennom levekostnadskrisen.

Ny forskning fra IronmongeryDirect, Storbritannias største leverandør av spesialiserte jernvarer, undersøkte elektrikere over hele landet og fant at nesten 47 % har blitt spurt om betalingsplaner de siste månedene.

På tvers av alle bransjer er det yngre arbeidstakere som leder trenden og er mer enn dobbelt så sannsynlig å akseptere forskjøvede betalinger som de eldre generasjonene. En tredjedel av tusenårige (25–34) håndverkere tillater avdrag (33 %), sammenlignet med bare 14 % av over 55 år.

Enkelte bransjer er også mer sannsynlig enn andre til å tilby slike ordninger. Mer enn to tredjedeler (67 %) av taktekkere lar kundene betale på finans, foran murere (57 %) og låsesmeder (50 %).

De britiske handelsmennene som mest sannsynlig vil tilby betalingsplaner til kunder er:

Betalingsplaner gir fordeler for både håndverkere og kunder – mer enn en femtedel (21 %) av arbeiderne tror de vil bidra til å tiltrekke seg flere forretninger – men det må tas forholdsregler for å sikre økonomisk sikkerhet.

For å hjelpe håndverkere som tenker på å tillate forskjøvede betalinger, har IronmongeryDirect inngått samarbeid med Rick Smith, administrerende direktør i Forbes Burton, for å dele råd om hvordan de kan holde seg beskyttet.

1) Økonomisk gjennomførbarhet: “Handverkere bør vurdere den økonomiske levedyktigheten ved å tilby betalingsplaner og sikre at det ikke vil påvirke virksomhetens kontantstrøm negativt.”

2) Lovlig overholdelse: “Betalingsplanen må være i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter, inkludert lover om forbrukerbeskyttelse, lover om sannhet i utlån og inkassolover, samt vurdere om tilbudet faller inn under Financial Conduct Authority.”

3) Vilkår og betingelser: “Sørg for at du definerer vilkårene og betingelsene for betalingsplanen, inkludert beløpet som skal betales, betalingsplanen, renten (hvis noen), og eventuelle gebyrer for forsinket betaling.”

4) Behandling og sporing: “Etabler et system for behandling og sporing av betalinger, inkludert en metode for overvåking av inntekt, håndtering av forfalte kontoer og rapportering til kredittbyråer.”

5) Innsamlingsplaner: – Et godt inkassosystem er avgjørende. Sørg for at du kan samle inn det du skylder og forstå hvordan du kan ta ting til retten om nødvendig.»

Dominick Sandford, administrerende direktør i IronmongeryDirect, sa: “Levekostnadskrisen betyr at mange briter er mer forsiktige med store pengekjøp, og det inkluderer forbedringer av hjemmet. Som et resultat må håndverkere tilpasse seg for å opprettholde arbeidsflyten, og å tilby betalingsplaner er en måte å gjøre dette på.

“Du bør imidlertid være ekstremt forsiktig hvis du bestemmer deg for å gå denne ruten, siden det alltid er fare for at du kan gå glipp av hele beløpet, enten på grunn av vanskelige kunder eller bare på grunn av papirfeil. Det er derfor vi har inngått samarbeid med Forbes Burton for å lage en grundig veiledning for de som vurderer dette alternativet.»

For økonomisk ekspertråd om kundebetalingsplaner, inkludert fordelene og de beste måtene å beskytte deg selv på, klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...