3 grunner til at du trenger en sikkerhetskopigenerator til hjemmet ditt

Oct 7, 2022 | Diverse


Strømbrudd kan forårsake en rekke problemer i hjemmet ditt mens det forstyrrer din daglige rutine, spesielt hvis strømbruddet varer i flere timer eller dager. Selv om en detaljert sikkerhetsplan kan bidra til å dempe effekten av et strømbrudd, er dette kanskje ikke nok hvis du jobber hjemmefra eller bor i et ekstremt varmt eller kaldt område. Som en ledende leverandør av komplette elektriske boligtjenester, vet teamet hos Expert Electric hvor vanskelig langvarige strømbrudd kan være. Derfor har vi satt sammen en liste over 3 grunner til at du trenger en reservegenerator til hjemmet ditt for å demonstrere hvordan de kan beskytte hjemmet ditt til strømmen er gjenopprettet.

Finn ut om du bør installere et underpanel i hjemmet ditt.

Hvorfor bør du installere en sikkerhetskopigenerator for hjemmet ditt?

Backup generatorer tilbyr en rekke fordeler for hjem i alle størrelser. Med en backup-generator kan du:

1. Oppretthold komforten i hjemmet ditt

Hvis det er ekstremt varmt eller kaldt ute, er det siste du ønsker å ha et ubrukelig varme- eller kjølesystem. Mens et kort strømbrudd er håndterbart, kan langvarige strømbrudd gjøre hjemmet ditt ekstremt ubehagelig eller til og med utrygt å være i. Med en reservegenerator kan du sikre at varme- og kjølesystemene dine alltid har den kraften de trenger for å holde hjemmet ditt komfortabelt. En reservegenerator vil også tillate deg å holde lysene på, holde hjemmet ditt trygt om natten samtidig som du eliminerer behovet for ulike nødlys og lommelykter.

2. Ta vare på maten din

Strømbrudd utover 4 timer kan kompromittere sikkerheten til maten din selv om du ikke åpner kjøleskapet eller fryseren. Dette er fordi skadelige bakterier begynner å formere seg i rask hastighet etter at temperaturen stiger over 4,4°C, som er temperaturen de fleste kjøleskap når etter 4 timer. Etter et strømbrudd vil du sannsynligvis måtte kaste mat for hundrevis av dollar. En reservegenerator kan holde kjøleskapet, fryseren og andre apparater i gang gjennom et strømbrudd, og sørge for at maten forblir trygg og fersk.

3. Fortsett å jobbe hjemmefra

Ettersom mange fortsetter å jobbe fra hjemmekontoret, er det viktigere enn noen gang å sikre at du har en jevn og pålitelig strømkilde til utstyret ditt. Hvis du mister strømmen, vil du ikke kunne bruke skrivebordet eller få tilgang til eksterne filer med den bærbare datamaskinen, da det trådløse modemet ikke vil fungere. Selv om du kanskje kan bruke telefonen som et trådløst hotspot, er dette bare en midlertidig løsning. Installering av en backup-generator vil sikre at du alltid kan få jobben gjort selv under et strømbrudd.

For å lære mer om våre installasjonstjenester for reservegeneratorer eller andre elektriske boligløsninger, ta kontakt med teamet hos Expert Electric. Vi kan nås via vårt online kontaktskjema og vil gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha angående våre tjenester eller produkter.

Kilde