4 klassiske biler relanserer Transformering the EV Landscape

May 17, 2023 | Elbil og elbil ladere


4 klassiske biler relanserer Transformering the EV Landscape

Bilhistorie gjenskapt som elektrisk

Klassiske biler har spesiell appell. De er attraktive, unike, gjennomsyret av historie. Men svært sjelden er de miljøbevisste. Det er i ferd med å endre seg.

Nylige relanseringer forvandler elbillandskapet. Fanfavorittklassikere får en EV-makeover med utrolige resultater.

Sjekk ut noen imponerende eksempler nedenfor.

1. Jaguar E-Type Concept Zero

Du kan ha tatt den første elektriske Jaguar E-type i aksjon hvis du så bryllupet til prins Harry og Meghan Markle i 2018. Eksperter ettermonterte den babyblå 1968-modellen med en elektrisk motor, som selskapet brukte til å debutere sitt konverteringsprogram.

Jaguar håper flere vil konvertere sine klassiske biler til elektriske kjøretøy for å holde dem på veien. De som konverterer sine forbrenningsmotorer vil heller ikke gå glipp av et slag. Den batteridrevne modellen når 62 mph på 5,5 sekunder, klokkes inn på ett sekund raskere enn originalen.

Klassisk utseende, nåværende kraft

2. DeLorean EV

Hvem oppdager ikke bilder av DMC DeLorean og får nostalgiske smerter etter «Back to the Future?» Den ikoniske modellen var jevn tilgjengelig dekket i 24 karat gullmen bare noen få heldige mennesker kunne kjøre en for seg selv.

Sjansen til å omskrive historien (og kanskje rette opp noen av manglene til den originale DeLorean) kan komme snart. Den nye DeLorean Motor Co. (navnet ble solgt for en tid siden til nye eiere) planlegger å produsere 4000 Alpha5 elbiler i løpet av de neste fem årene. Det fulladede batteriet vil bære deg 300 miles mens du slapper av på de ullforede setene.

DeLorean kommer virkelig til fremtiden

3. 1970 Aston Martin Heritage EV

Alle som elsker britiske biler kan bli begeistret over den nye Aston Martin Heritage EV. Den elektrisk drevne versjonen av 1970-modellen har et konverteringssett med et batteri formet som en kassett. Batteriet vil eliminere standard 4,6 tonn CO2 slippes ut av gassdrevne biler slik at du kan kjøre uten å bekymre deg for miljøet.

Men hvis du opplever at du mangler original 280-hesters motor, kan du bytte den batteridrevne med dens manuelle girkasse. Aston Martin forsikrer forbrukere om at konverteringer lett vil skje hos deres forhandler eller en godkjent tredjepart.

4. ECD Land Rover Defender 110

De klassiske firkantede kantene og rette linjene til Land Rover Defender kan bli med i din flåte av grønne kjøretøy i de kommende årene. Land Rover ettermonterer 80-tallsmodellen med en elektrisk motordesign drevet av Tesla-batterier til merket kan lansere sitt eget elektriske batteri. Hver ECD vil være en tilpasset rekkefølge, slik at du får akkurat det du vil ha i drømme-EV.

Helelektrisk, men alle Land Rover

Se etter relanseringer av klassebiler

Flere relanseringer av klassiske biler gjør elbil-landskapet mildere. Vi nevnte ikke MGs gjenopplivning under nytt eierskap eller noen av de mindre butikkene som gjorde engangskonverteringer på klassikere som den originale Ford Bronco. De endrer hvordan grønne kjøretøy kan se ut ved å reimagine fortiden. Se om noen kan bli med i samlingen din eller bli ditt første forsøk på bærekraftig kjøring.Se Kilden