5 beste EV-podcaster i 2022

Aug 24, 2022 | Elbil og elbil ladere


Etter å ha kjørt, er lytting om elbiler det nest beste

Elektriske kjøretøy er ikke lenger en randteknologi. Sjåfører som passerer gjennom en stor by er nesten sikre på å møte minst én, og elbiler har også begynt å dominere samtalene.

Amerikanske sjåfører kjøpt rekord på 761 000 elbiler i 2020, noe som gjør det til det femte året på rad med økende salg av elbiler. Det burde ikke være noen overraskelse at etter hvert som disse kjøretøyene blir mer populære, blir det flere underholdningssentre rundt dem også. Elbilentusiaster i dag har mange relevante podcaster å velge mellom.

Her er fem av de beste elbil-podcastene å lytte til i år.

1. InsideEVs – Nyheter om elektriske kjøretøy

En av de beste EV-podcastene i dag er InsideEVS – Nyheter om elektriske kjøretøy fra nettstedet InsideEVs. Verten Domenick Yoney dykker inn i de siste EV-nyhetene hver uke, noen ganger sammen med spesielle gjester som tilbyr innsidekunnskap.

Tenk på InsideEVs-podcasten som EV-ekvivalenten til Ask the Trucker “Live” With Allen Smith, en av de beste lastebilspodcastene der ute. Det er et svært informativt show som tilbyr lytterne alt de trenger å vite om elbilmarkedet og hvordan det endrer seg.

Her er fem av de beste elbil-podcastene å lytte til i år.
Du kan lytte og lese om elbiler

2. Electrek-podcasten

Et annet show som kommer fra et EV-nettsted er Electrek-podcastensom har kjørt siden 2017. Nettstedets sjefredaktør, Fred Lambert, er vertskap for den ukentlige podcasten med Seth Weintraub, grunnlegger av Electrek.

I likhet med InsideEVs går Electrek over de siste nyhetene om elektrisk transport, men den skiller seg ut ved å gå gjennom brukernes spørsmål og kommentarer. Alle vanlige henvendelser eller innsiktsfulle kommentarer på nettstedet får litt sendetid på showet, noe som gjør det til en av de mer engasjerende podcastene i dag.

3. PLUSS-podcasten av det fulladede showet

Mens navnet er litt av en munnfull, den PLUSS Podcast av Full Charge Show er en annen topp EV-podcast. Dette energiske EV-nyhetsprogrammet har et bredt spekter av verter og innholdstyper for å holde lytterne interessert. PLUS-podcasten fokuserer stort sett på europeiske EV-oppdateringer, men den er fortsatt en engasjerende lytting og inneholder også en og annen amerikanske nyhetshistorie.

large Tesla news – Cybertruck” id=”Tesla-news—Cybertruck”>Tesla-nyheter - Cybertruck
Du kan lytte til alle de siste Tesla-nyhetene

4. Ride the Lightning: Tesla Motors uoffisielle podcast

Fans av Tesla, produsenter av noen av de beste elbilene tilgjengelig i dag, har et alternativ bare for dem. De Kjør på Lyn-podcastenkalt den uoffisielle podcasten til Tesla Motors, går over alt som er Tesla hver uke.

Verten Ryan McCafferey går gjennom de siste Tesla-nyhetene i starten før han svarer på lytterspørsmål eller går gjennom svarene deres på en undersøkelse. Det er et show du ikke kan gå glipp av for enhver Tesla-fan.

5. Mikromobilitet

Lyttere som vil ha noe litt annerledes bør sjekke ut mikromobilitetspodcasten, et stadig mer populært program om mindre elektriske kjøretøy. Tenk scootere og sykler i stedet for biler og lastebiler. Denne unike bi-ukentlige podcasten ser på mikromobilitetstrender, og gir nyttig innsikt i offentlig transports skiftende ansikt.

Finn din nye favoritt EV-podcast i dag

Fans av podcaster og elbiler har flere fristende alternativer i dag. Disse fem showene er langt fra de eneste EV-podcastene, men representerer noen av de beste på tvers av spekteret av elektriske kjøretøynyheter og underholdning. Sjekk dem ut i dag og finn din nye favorittpodcast.

Ren flåterapport har ingen podcast, men vi har de siste nyhetene å lese:

Acura gjør det EV Move

Polestar 6 Supercar avslørt

Dodge avduker Charger EV

Meyers Manx Revival

GM EV Live lanseresSe Kilden