7-Eleven EV-lading, BMW EV-grensesnitt, peak ICE og peak oil: Dagens bilnyheter

Mar 18, 2023 | Elbil og elbil ladere


BMW bekrefter et futuristisk EV-grensesnitt som tar frontruten i bruk. Peak ICE-bilsalg er allerede i fortiden, og peak oil ligger bare noen få år fremover. Og hvordan vil ladenettverket til 7-Eleven ta form? Dette og mer, her på Green Car Reports.

Nærbutikkkjeden 7-Eleven har en ambisiøs plan for ladenettverk for elbiler, avslørte selskapet torsdag. Det har som mål å være et av de største ladenettverkene i Nord-Amerika, med ladestasjoner på mange steder i USA og etter hvert Canada, pluss støtte for CHAdeMO og CCS-lading – samt Tesla med adapter.

BMW har bekreftet at Neue Klasse-familien av elbiler, som skal ankomme med start i 2025, vil ha en mye forenklet dash og frontrute med panorama-head-up-skjerm – som det merket ertet i i Vision Dee-konseptet tidligere i år.

Og ifølge en fersk rapport er det verdensomspennende markedet for forbrenningskjøretøyer i “strukturell nedgang”, med ICE-bilsalget allerede ned 20 % fra 2017-toppen. Topp etterspørsel etter olje for transport er nå flyttet opp til 2027 – mye raskere enn det som ble spådd for noen år siden.

__________________________________

Følg Green Car Reports på Facebook og Twitter

Green Car Reports nyhetsbrev

Registrer deg for å få de siste nyhetene om miljøbil og miljø, levert til innboksen din daglig!

Jeg godtar å motta e-poster fra Green Car Reports. Jeg forstår at jeg kan avslutte abonnementet når som helst. Personvernerklæring.

Se Kilden