ABB E-mobility leverer en millionte elbillader

Feb 23, 2023 | Diverse


ABB E-mobility leverer en millionte elbillader

ABB E-mobility har annonsert leveringen av sin én milliontedel av elbilladeren (EV), den siste milepælen i selskapets pågående oppdrag om å muliggjøre en utslippsfri fremtid gjennom smarte og pålitelige ladeløsninger for elbiler.

Med tilstedeværelse i mer enn 85 markeder, lanseringen av ABB E-mobilitys nye $30 millioner, 16.000m.2 produksjonsanlegget i Valdarno, Italia i 2022, fullførte en dobling av selskapets produksjonskapasitet de siste to årene. Det banebrytende produksjonsstedet satte en ny standard for sektoren, og produserer én DC hurtiglader hvert 20. minutt takket være sine syv produksjonslinjer og gjør det mulig for selskapet å fortsette den eksepsjonelle veksten det har hatt de siste årene.

I tillegg til Valdarno-anlegget har ABB E-mobility fortsatt sin ekspansjon globalt. I forrige måned kunngjorde selskapet oppstart av produksjon ved sitt nye produksjonsanlegg i USA – satt til å produsere opptil 10 000 ladere årlig for offentlig lading, skolebusser og flåter. I 2022 så en betydelig økning i ABB E-mobilitys eierandel i den store kinesiske ladeleverandøren Chargedot.

I en tale om kunngjøringen sa ABB E-mobility CEO, Frank Mühlon,: “Fra produksjonen av EUs første 50kW lader i 2010 til lanseringen av Terra 360, som er i stand til å levere 100 km rekkevidde på mindre enn tre minutter, ABB E-mobility har lenge forsøkt å utvikle innovasjonene som er nødvendige for å skape en utslippsfri mobilitetsfremtid.

“Mens vår kontinuerlige investering i forskning og utvikling viser vår pågående forpliktelse til å forbedre feltet e-mobilitet, er det den globale leveransen av disse løsningene i stor skala som er integrert i realiseringen av våre mål. Jeg vil gjerne takke våre kunder globalt for deres fortsatte samarbeid med å nå denne milepælen for en million ladere. Jeg ser frem til de millioner som kommer, og til den renere, grønnere verden de vil bidra til å skape.»

Finn ut mer herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...