ADT slutter seg til Z-Wave Alliance som nyeste hovedmedlem

Oct 3, 2022 | Smarthus


Beaverton, OR – 19. november 2020, 11:00 ET – Z-Wave Alliance, en standardorganisasjon dedikert til å utvikle og fremme den populære Z-Wave® trådløse smarthusprotokollen, kunngjør at ADT (NYSE: ADT), en ledende leverandør av sikkerhet, automasjon og smarthusløsninger til forbrukere og bedrifter , har sluttet seg til Z-Wave Alliance som et nytt hovedmedlem, og gir dem plass i styret.

I august 2020 kunngjorde Z-Wave Alliance sin innlemmelse som en uavhengig ideell organisasjon for standardutvikling, inkludert nye nivåer av medlemskap, organisasjonsstruktur og medlemsdrevet støtte. Som det nyeste hovedmedlemmet i Z-Wave Alliance, slutter ADT seg til andre industriledere, inkludert Alarm.com, Assa Abloy, Leedarson, Ring, Silicon Labs, StratIS og Qolsys for å fremme Z-Wave-teknologi.

“Som et hovedmedlem av Z-Wave Alliance, vil ADT samarbeide med andre innovatører i smarthusindustrien for å fremme standarder som skaper nyttige brukeropplevelser og er forankret i sikkerhet og personvern,” sa Raya Sevilla, senior visepresident for produkt i ADT. “ADT har en lang historie med å bidra til utvikling av smarte hjem sikkerhetsstandarder, og vi er ivrige etter å fortsette denne tradisjonen innenfor den nylig organiserte Z-Wave Alliance.”

“Z-Wave Alliance har stått som en industrileder for IoT og smarthus i over et tiår, og overgangen vår til en fullt ratifisert standardutviklingsorganisasjon har gått raskt og med monumentale bidrag og støtte fra våre medlemmer,” sa Mitch Klein, executive direktør for Z-Wave Alliance. “Gjennom årene har ADT støttet Z-Wave Alliance og forkjempet Z-Wave-teknologien i sikkerhetsmarkedet. Vi er henrykte over å ha dem om bord som hovedstyremedlem under den nye SDO.»

For mer informasjon om Z-Wave Alliance, vennligst besøk https://z-wavealliance.org. Følg Z-Wave Alliance på Facebook, Twitter og på LinkedIn for de siste oppdateringene.

Om Z-Wave Alliance
Z-Wave Alliance er en standardutviklingsorganisasjon dedikert til å utvikle og fremme Z-Wave® teknologi som en åpen og internasjonalt anerkjent ITU-standard (G.9959) for smarthus- og IoT-løsninger. Alliansens medlemmer leder markedet for hjemmekontroller, og tilbyr ledende produkter og systemer som gir økt komfort, bekvemmelighet, energisparing, sikkerhet og sikkerhet. Z-Wave® er et registrert varemerke for Z-Wave Alliance.

Om ADT
ADT er en ledende leverandør av sikkerhets-, automatiserings- og smarthusløsninger som betjener forbruker- og bedriftskunder gjennom mer enn 300 lokasjoner, 9 eide og opererte overvåkingssentre og det største nettverket av sikkerhetseksperter i USA. Selskapet tilbyr mange måter å beskytte kunder på ved å levere livsstilsdrevne løsninger via profesjonelt installerte, gjør-det-selv-, mobil- og digitalbaserte tilbud for privatkunder, småbedrifter og større kommersielle kunder. For mer informasjon, vennligst besøk www.adt.com eller følg oss videre Twitter, LinkedIn, Facebook og Instagram.

###

Pressekontakt:
Caster Communications, Inc.
401.792.7080
[email protected]

Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...