Aico støtter distributører med over 500 Point-of-Sale-installasjoner

May 18, 2023 | Diverse


Aico støtter distributører med over 500 Point-of-Sale-installasjoner

I løpet av april og mai reiser Aicos dedikerte team av 29 regionale spesifikasjonssjefer (RSM) over hele Storbritannia, og tilbyr avdelingsstøtte med produktskjermer ved å sette sammen og installere over 500 nye salgssteder.

Som en del av deres forpliktelse til kontinuerlig støtte, jobber Aicos team av RSM-er tett med et anerkjent nettverk av distributører og tilbyr støtte som kan variere fra bransjemarkedsføringsveiledning til opplæring for hele grenen. De er også alltid tilgjengelig for å håndtere spesialiserte bestillinger som trenger ekstra oppmerksomhet.

Martin Przewozny, regional spesifikasjonssjef for Aico, besøkte Edmunsons Electrical i Manchester 21. aprilst 2023 for å installere en av de nye salgsstedene og kommenterte:

«Jeg hadde nylig en spennende morgen på Edmundsons Manchester i Salford! Vi har nettopp avduket vårt nyeste salgssted med Aicos innovative Ei3030 som kombinerer individuelle optiske, varme- og CO-sensorer…

Det er flott å jobbe med et så strålende nettverk av distributører og kunne støtte med innovative salgssteder for Aico-produkter.»

Aico streber etter å utvikle nye produkter og teknologier, ta hensyn til alle detaljer og vurdere kundeservice på alle punkter. Hver ny salgsenhet blir installert, med en regional spesifikasjonssjef til stede for å tilby støtte og sikre at kvaliteten og installasjonen av enheten holder en høy standard.

Aico ønsker jevnlig velkommen til grossister til deres Center of Excellence i Oswestry, for å levere Expert Installer Training og gi innsikt i deres IoT-enheter. Denne opplæringen sikrer at deres ansatte er trygge og oppdaterte i sin kunnskap om Aico-produkter, noe som gjør dem i stand til å levere best mulig kundeservice.

Som en del av dette tilbudet arrangerer distributører ofte Ask Aico-arrangementer i deres lokaler med støtte fra deres lokale RSM for å gi installatører alt de trenger å vite om brann- og karbonmonoksiddeteksjon i hjemmet.

Tony Boyle, nasjonal salgssjef hos Aico kommenterte:

“Elektriske distributører er en verdsatt og integrert del av vår forsyningskjede og vår vei til markedet. Aico-produkter kan kjøpes fra nesten 2500 elektriske distributører over hele Storbritannia. Vi er glade for at våre distributørpartnere viser frem Aico-produkter og bruker våre nye utstillingsstander, som er en stolt plass på mange handelsdisker.»

Nøkkelfunksjonene til de nye salgsstedene inkluderer:

  • En iøynefallende LED-skjerm.
  • Viser opptil 96 produkter.
  • Utskiftbare meldinger og Hero-produktdisplay for å vise frem nye produkter.

For å finne ut hvordan din lokale regionale spesifikasjonssjef kan støtte deg, klikk herKilde