Aico tar på Snowdon Sunrise Trek til støtte for The Movement Center

May 25, 2022 | Diverse


Aico tar på Snowdon Sunrise Trek til støtte for The Movement Center

Aico, markedsleder innen Home Life Safety, er ikke fremmed for innsamlingsutfordringer, og ser allerede til 2023 når de vil ta på seg Snowdon Sunrise Trek Challenge til støtte for lokal veldedighet, The Movement Centre.

Onsdag 28. junith I 2023 vil over 50 Aico-kolleger fra Aico og HomeLINK sette av gårde fra hovedkvarteret deres i Oswestry, reise gjennom natten og begynne fjellbestigningen klokken 02.00. Teamet vil nå toppen av det største fjellet i Wales i tide før solen står opp, alt for å samle inn viktige midler til en av deres langsiktige lokale veldedighetspartnere. Reisen vil bli gjennomført i natts mørke og vil se teamet reise ni mil og stige 3199 fot.

Movement Centre, et britisk veldedighets- og spesialistbehandlingssenter, hjelper barn som har cerebral parese, Downs syndrom eller andre diagnoser med å oppnå nye ferdigheter gjennom økt styrke og kontroll over bevegelsene deres.

De gjør dette gjennom bruk av målrettet trening, en spesialistterapi som foreløpig kun tilbys av The Movement Centre, i Storbritannia. Aico har et langvarig forhold til The Movement Centre, og viser fortsatt støtte gjennom innsamlingsaktiviteter og donasjoner, organisert som en del av deres Corporate Social Responsibility-program, Aico in the Community.

Movement Centres pengeinnsamlings- og markedsansvarlig, Curtis Langley, er spent på utfordringen, og legger til “På The Movement Centre prøver vi alltid å skape nye innsamlingsinitiativer, og vår siste er Snowdon Sunrise Trek Challenge.

Etter å ha møtt teamet på Sky Blue Adventures, visste jeg at dette kom til å bli vår neste nye begivenhet, og det hele skal lanseres i 2023. Etter å ha kontaktet noen bedriftspartnere og individuelle pengeinnsamlinger, ble jeg overrasket over det positive respons, og veldig glad for å ha støtte fra Aico, med over 50 påmeldte.

Responsen har vært så stor, ikke bare fra Aico, men også fra andre lokale bedrifter, at vi kanskje må arrangere to arrangementer i 2023 for å holde tritt med etterspørselen, noe som vil samle inn viktige midler til The Movement Centre og familiene som deltar. Snowdon kan være en vanskelig tur å fullføre på de beste tidspunktene, men å fullføre den om natten gir nye utfordringer. En stor takk til alle Aico- og HomeLINK-kolleger for å ta turen opp til Snowdon Sunrise Trek. Kom med juni 2023!”.

Jane Pritchard, Aicos Community Liaison kommenterte “Bevegelsessenteret er en fantastisk lokal veldedighetsorganisasjon, veldig nært våre hjerter, og vi er alltid glade for å se på nye måter vi kan samle inn penger på og støtte dem på. Vi var henrykte da Curtis henvendte seg til oss for å se om vi ville være interessert i en Snowdon Sunrise Trek neste sommer. Det er fantastisk å ha nesten 60 Aico- og HomeLINK-kolleger som melder seg på utfordringen! Vi trenger bare å begynne å trene hardt nå og fokusere på å nå innsamlingsmålet vårt.»

For å finne ut mer om The Movement Center og arbeidet de utfører, klikk her

For å finne ut mer og donere, klikk herKilde