Alt du trenger å vite

Nov 16, 2022 | Smarthus


LifeShield Smart Home Security Kit (finnes her på Amazon) er en av de mest kunnskapsrike og grundige DIY-måtene for å beskytte hjemmet og familien din. I den verden vi lever i i dag, ser hjemmesikkerhetssystemer ut til å være en økende prioritet, om ikke en nødvendighet, for mange huseiere.

Nesten 26 prosent av amerikanerne er interessert i å eie et smart sikkerhetssystem, ifølge en forbrukerrapport fra 2019. Mens tradisjonelle, daterte systemer pleide å kreve arbeid fra en tekniker for installasjon, vokser mange produkter som LifeShields gjør-det-selv-sett mer og mer tilgjengelig for den moderne forbrukeren.

Med integrasjonen av moderne trådløse teknologier er det å installere et hjemmesikkerhetssystem mye mindre invasivt enn det pleide å være, og det krever ikke nødvendigvis en tekniker.

Med sin rimelige pris, enkle integrasjon og personalisering for å passe dine spesifikke behov, rangerer LifeShield Smart Home Security Kit over de fleste av sine konkurrenter for å bli et av de mest praktiske alternativene for innenlandssikkerhet som for tiden er tilgjengelig på markedet.

Pakk ut Lifeshield Smart Home Security Kit:

 • 6 dør-/vindussensorer
 • 2 kjæledyrvennlige bevegelsessensorer
 • 1 brannsikkerhetssensor
 • 1 glassknekkesensor
 • 2 temperatur/flom sensorer
 • 1 smartkamera med live videofeed og opptak.
 • Tastatur
 • Lifeshield sikkerhetsbase

Dette er det som er inkludert i det spesifikke settet jeg har lenket til ovenfor. Det er andre sett tilgjengelig, inkludert disse:

Husk at selv om du kan velge det settet som passer best til dine behov, trenger du sannsynligvis et par flere dør-/vindussensorer eller et ekstra kamera for eksempel. Lifeshield har ekstra enheter og sensorer for kjøp gjennom kundeportalen deres (som er tilgjengelig etter systemaktivering) hvis du foretrekker å være mer omfattende utstyrt.

Hver komponent i startsettet er ganske enkel å montere, betjene og administrere fra bekvemmeligheten av alle Lifeshields grensesnitt (dvs. web, medfølgende nettbrett og/eller mobilapp).

 • Merk: Selv om anmeldelser hevder at det inkluderte nettbrettet ikke ser ut til å være verdt sin kortvarige bruk, er tilgjengeligheten ved å bruke Lifeshield-appen ganske enkel og intuitiv fra enhver smartenhet.

Så, hva gjør Lifeshield til en toppkonkurranse for beste DIY-sikkerhetssystem for smarte hjem? Generelt tar selskapet mindre månedlig betalt enn de fleste andre overvåkingstjenester (valgfritt) og tilbyr gratis egenovervåking via sin mobilapplikasjon.

Du kan selvovervåke gjennom tekstmeldinger og en mobilapp med push-varsler og se live-videoen med samme app.

En ekstra funksjon er en 24-timers batteribackup, slik at du ikke trenger å bekymre deg hvis strømmen er ute.

På minussiden er den største investeringen på forhånd kostnadene for utstyr. Når det er sagt, er det ganske store utgifter på forhånd for ethvert sikkerhetssystem i hjemmet.

La oss grave litt dypere inn i systemets ins og outs.

Bruke LifeShield Home Security System

LifeShield selvovervåking

Mange forbrukere har begynt å foretrekke egenovervåking som et billigere og effektivt alternativ til 24-timers liveovervåking. Lifeshields egenovervåking er gratis ved å bruke mobilappen.

Systemet har 4 lag med beskyttelse, så signalet vil gjøre det ut om det er gjennom høyhastighetsinternett, mobilsignal, mobiltekst eller fasttelefon.

Når en utløst hendelse inntreffer, kan egenovervåking informere deg om forstyrrelser med mobilappen deres. Selvovervåking lar deg holde et våkent øye med hjemmet ditt fra praktisk talt hvor som helst.

Mens den mangler automatikk nødvarsler til myndighetene i tilfeller av innbrudd, brann og flom, sikrer egenkontroll din sikkerhet med personlig årvåkenhet.

Sidemerknad: Du har muligheten til 24/7 profesjonell overvåking med eller uten kontrakt.

Lifeshield-appen

LifeShield-mobilappen er levert for både Android og iOS, og legger til bekvemmeligheten og funksjonaliteten du virkelig trenger.

Med Lifeshield-appen kan du:

 • Tilkoble og deaktivere systemet ditt
 • Stream sikkerhetsvideoopptak
 • Motta tilpassede varsler
 • Legg til eller endre sikkerhetskoder for andre brukere
 • Med kompatible smarthusenheter kan du kontrollere dører, lys, uttak, termostater og mange flere funksjoner mens du er hjemme eller borte.

Avhengig av hvordan du velger å designe hjemmesikkerhetssystemet ditt, lar mobilappen deg se og snakke med besøkende utenfor hjemmet ditt ved å bruke en HD Video Doorbells toveis kommunikasjonsfunksjon også.

LifeShield utendørskameraer

Mens settet ditt kommer med et innendørskamera, gjør LifeShield ekstra kameraer enkle å installere og sømløst integrere med resten av systemet. Små og kompakte, de er bærbare og kan flyttes med lite problemer.

Selv om LifeShield merker utendørsmodellene sine som sådan, etterligner funksjonaliteten og kvaliteten innendørskameraene; ettersom klarheten i lite lys fortsatt er ganske tydelig innenfor kameraets rekkevidde.

Video fra de ekstra kameraene blir automatisk tilgjengelig for streaming ved hjelp av mobilappen når den er installert.

Dessverre er synsfeltet for disse kameraene fast, noe som betyr at ingen panorering, vipping eller zooming. Jeg vil si at oppløsningen er litt lavere enn for noen av konkurrentene.

Sammendrag av LifeShield Smart Home Security Kit

PROS:

 • LifeShield har valgfri profesjonell avdrag tilgjengelig for sine kunder, men systemet er ganske rask og enkel å installere på egen hånd i henhold til dine preferanser. Det kalles et DIY-sett av en grunn, og du kan til og med spare litt ved å velge dette alternativet! Settenes natur gir rom for tilpasning og portabilitet hvis du ønsker å omorganisere eller flytte senere.
 • Dette selskapet er fleksibel. De forstår at en stor investering som et smarthjemsikkerhetssystem kanskje ikke er realistisk for den gjennomsnittlige amerikanske forbrukeren, så det er nivåer for kjøp:
  • Leie maskinvare uten å betale for startkostnader for utstyr under en treårskontrakt. Denne rimelige månedlige prisen inkluderer profesjonelle overvåkingsfunksjoner.
  • Direkte kjøp av utstyr med eller uten profesjonell overvåking. Signer en treårskontrakt for en lavere månedlig rate på profesjonell overvåking, eller meld deg av helt og spar enda mer ved egenkontroll.
 • Månedlige avgifter er rett og slett billigere enn de fleste konkurrentene! Dette gjelder selvfølgelig bare hvis du planlegger å drive profesjonell overvåking.

ULEMPER:

 • Brukere har ofte rapporterte falske alarmer, med varsler uten noen spesiell grunn. Bevegelsessensorer er heller ikke lett satt til å ekskludere (større) kjæledyr.
 • LifeShield sin forhåndskostnader for utstyr er absolutt ikke lavere enn gjennomsnittet. Selv om disse kostnadene kan tilpasses noe (på toppen av det grunnleggende settet), kan det å unngå dem bety å signere en kontrakt og fortsatt betale aktiveringsavgifter.
 • Sammenlignet med konkurrentene har LifeShields Smart Home Security Kit en kortere prøveperiode (30 dager) og utstyrsgaranti (1 år). Med disse bufferne er det begrenset risiko ved å forplikte seg til produktet, men enda mer enn å velge et annet merke som gir litt mer spillerom.

ofte stilte spørsmål

LifeShield vs ADT: Hva er forskjellen?

Rett og slett fordi det har blitt en av de største sikkerhetsleverandørene over hele verden, regjerer ADT når det kommer til omdømme.

LifeShield har bare eksistert siden 2004, men de var banebrytende for det trådløse DIY-sikkerhetssystemet. De har siden blitt absorbert av ADT.

Så fra februar 2019 har Lifeshield vært eid av ADT. De opprettholder separate produkter, men nå har LifeShield ADTs navn knyttet til merkevaren deres. Der de en gang var konkurrenter, er LifeShield nå et alternativ ADT har i sitt arsenal.

LifeShield tilbyr selvinstallasjon, mens ADT krever at kundene har utstyr profesjonelt installert og aktivert. Begge selskapene tilbyr imidlertid smarttelefonovervåking og sammenlignbare pakkepriser.

Men med ADT vil du møte hyppigere og høyere avgifter for funksjonene som allerede tilbys gjennom LifeShield-kjøp.

Trenger jeg WiFi-tilgang for å betjene LifeShield Smart Home Security System?

Ja, og du kan koble basekomponenten direkte til en ruter via en Ethernet-kabel. Andre komponenter vil kommunisere direkte når de er koblet til. Det er imidlertid ikke et mobilt primærsystem, så det krever internettilgang.

I tilfelle strømbrudd, vil systemet fortsatt overvåke aktivt?

Ja, basen har et innebygd, oppladbart backupbatteri og 3G mobil backup for å kommunisere nødvendige varsler.

Fungerer LifeShield med Google Home?

Ja, du kan til- og frakoble systemet med stemmen din ved hjelp av Google Home og Google Assistant.

Fungerer LifeShield med Alexa?

Ja, akkurat som Google Home kan du tilkoble og deaktivere Lifeshield Smart Security System ved å si “Alexa, be Lifshield om å armere øyeblikkelig“.

Med både Google Home og Alexa kan du også sette opp andre sikkerhetsenheter. På denne måten kan du få Alexa til å låse inngangsdøren eller slå på sikkerhetsbelysning også for eksempel.

Konklusjon

Når det gjelder å imøtekomme dine personlige behov, tilbyr LifeShield mange utrolige funksjoner i sitt grunnleggende Smart Home Security Kit alene til en ganske rimelig pris.

Men hvis en slik investering fortsatt ikke ser så gjennomførbar ut for husholdningen din, er det et av få selskap som tilbyr ulike prispunkter og forpliktelsesnivåer for ditt hjemmesikkerhetssystem.

Hvis du søker etter tilpasning og enkelhet når det gjelder å beskytte hjemmet ditt, ville jeg definitivt plukket opp et LifeShield Smart Home Alarm Security Kit.Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...