Ansell fyller opp lysserien for industrilekter

Jan 8, 2023 | Diverse


Ansell fyller opp lysserien for industrilekter

Ansell Lighting har lagt til en ny lektelampe til sitt industrielle utvalg. Topline EVO CCT Batten er egnet for en rekke bruksområder og er et høyytelses LED-lys som er i stand til å levere en effektiv 140lm/W.

Effektvalg, den tilbyr både høy og lav utgangseffekt og gir utmerket lysuniformitet takket være en diffusor i polykarbonat med høy transmittans.

Tilgjengelig i tre lengder, 1200 mm, 1500 mm og 1800 mm, er en nøkkelfunksjon ved den nye armaturen at den er CCT-velgbar mellom 3000K, 4000K og 5700K, slik at brukerne kan velge ønsket lysfarge.

For ekstra funksjonalitet er en rekke tilleggsalternativer som OCTO Smart Control, digital dimming, korridorfunksjon, integrert mikrobølgesensor, selvtest og DALI nødversjoner også tilgjengelige.

Topline EVO CCT er designet med tanke på enkel installasjon og har en nyskapende fjærklips girutløser. Den er også utstyrt med en Tridonic-driver som standard, lover en lang L70 54 000 timers LED-levetid og kommer med 5 års garanti for ekstra trygghet.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: “Topline EVO CCT er et flott tillegg til vår serie av industrielle lyslekter. Funksjonell, det er ikke bare en utmerket kilde til belysning, men gir brukerne en rekke alternativer for å møte deres belysningskrav. Den er også energieffektiv, og brukere kan dra nytte av valget mellom høye og lave ytelsesinnstillinger – noe som bidrar til å spare penger og redusere energibruken.»

For mer informasjon om Ansell Lightings Topline EVO CCT, klikk herKilde