Ansell Lighting avduker forbedret Prism Pro-serie

Feb 15, 2023 | Diverse


Ansell Lighting avduker forbedret Prism Pro-serie

Ansell Lighting har betydelig forbedret sin Prism Pro brannklassifiserte (FRD) downlight-serie med en rekke nye alternativer som tilbyr ultimate brukervalg og kontroll.

Alle produktene i Prism Pro-serien – som inkluderer Downlight, Gimbal og Anti-Glare – vil dra nytte av forbedringene.

Forbedringene inkluderer økt utvalg i CCT-utvalg, med produkter tilgjengelig i 2700, 3000, 4000 og 6000K alternativer.

I en annen første gang har Ansell introdusert valgbar effekt – mellom 5W og 7W – på downlight-elementet til alle produkter, med bryteren for å endre wattstyrken plassert på selve downlight-elementet.

Alle Prism Pro-produkter kommer nå også med Ansells innovative avtakbare kontakt.

Dette gjør det mulig for installatøren å fullføre den innledende lednings- og kretstestingen ved hjelp av den avtakbare kontakten, før du installerer selve downlighten, noe som sikrer en rask og enkel installasjon.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: «Våre lysdesigningeniører streber etter å bygge brukervennlighet og funksjonalitet inn i produktene våre fra begynnelsen, og fortsetter å forbedre og forbedre dem der det er mulig.

“De nye funksjonene er svært fordelaktige tillegg til Prism Pro-serien og vil levere enestående merverdi til installatører og forhandlere.”

Prism Pro FRD brannklassifiseringer oppfyller del C (fuktighet), del E (akustisk) og del L (energieffektivitet) i byggeforskriftene når de er installert i massivt tre, I-bjelketak og metallnetttak.

Ansell tilbyr også Prism Pro LED Trimless Bezel Kit, som kan brukes til å forvandle downlighten til skjulte armaturer som sitter sømløst i takfordypninger.

Prism Pro-serien er egnet for et bredt spekter av bruksområder, inkludert boliger, detaljhandel, gjestfrihet og kommersielle omgivelser, og alle armaturer er kompatible med OCTO-tilkoblede belysningstjenesten.

For mer informasjon om Ansells Prism Pro-serie, klikk herKilde