Ansell Lighting avduker Mercurial – Profesjonell elektriker

Mar 6, 2023 | Diverse


Ansell Lighting avduker Mercurial

Stilig og diskret designet, Mercurial er en splitter ny vegg- og taklampe fra Ansell Lighting.

Tilgjengelig i to forskjellige størrelser, 370 mm og 500 mm, er det sirkulære LED-lyset egnet for en rekke innendørsapplikasjoner, inkludert utdanning, kommersielle og tilleggsområder. Den kommer også i både hvit og sølv finish, som passer til de fleste interiørdesignopplegg.

Ansells siste tilbud støtter reduksjon av energibruk og er svært energieffektivt, og leverer opptil 135 lm/w. 370 mm Mercurial-modellen er også kraftvalgbar, og tilbyr brukerne et utvalg av utganger som kan velges manuelt via en lett plassert integrert bryter.

CCT kan velges mellom 3000K og 4000K, Mercurial tilbyr brukerne et utvalg av forskjellige lysfarger som kan stilles inn i henhold til oppgave eller preferanser. Den langvarige LED-lampen har en levetid på L80 51 000 timer.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: “Mercurial er et allsidig nytt tillegg til vårt utvalg av vegg- og taklamper. Energieffektiv, stilig designet og med mange funksjonelle funksjoner, er det et ideelt alternativ for bygninger i offentlig bruk.»

Med funksjonalitet i kjernen av Ansells designmål, er det nye Mercurial-lyset tilgjengelig med en rekke innovative alternativer. Disse inkluderer nød-DALI og selvtestalternativer sammen med energisparende mikrobølgesensor, digital dimming og korridorfunksjonsalternativer. Mercurial muliggjør integrasjon med smarte lyssystemer, og er også tilgjengelig med OCTO-funksjonalitet. Alle produkter leveres med 7 års garanti.

For mer informasjon om Ansell Lightings produkt, klikk herKilde