Ansell oppgraderer populær nøddownlight

Apr 3, 2023 | Diverse


Ansell oppgraderer populær nøddownlight

Med en ny estetikk og forbedret funksjonalitet har teamet hos Ansell lighting avduket et nytt tillegg til den populære Falcon-nøddownlight-serien.

Mens den opprettholder sine innovative, utskiftbare, åpne områder og rømningsvei-linser, har den nye Falcon Pro blitt lansert for å inkludere DALI-teknologi, og gir en rekke programmerings- og overvåkingsfordeler.

Tilgjengelig i både svart og hvit finish, har Falcon Pro beholdt sin ultralave profildesign, men har blitt oppdatert med en flatere, mer jevn form og overflate. Andre endringer inkluderer også en lengre, seks års Lithium Pro-batterigaranti, seks års produktgaranti og 59 000 timers levetid.

Selvtest som standard, Falcon Pro har også intelligent teknologi som utfører rutinemessig funksjons- og varighetstesting i tråd med relevante standarder. Automatiske feilindikatorer eliminerer behovet for manuell testing og forbedrer hastigheten og nøyaktigheten på vedlikeholdet.

Falcon Pro drives av et Lithium Pro-batteri, som bruker puls i stedet for vedlikeholdslading slik at mindre belastning påføres komponentene. Innebygd batteribeskyttelse gir også konstant overvåking mot kortslutning, overlading og mekanisk skade mens litiumbatteriet har en lavere parasittisk belastning for redusert strømforbruk og lavere driftskostnader.

Mark Abbott, administrerende direktør i Ansell Lighting sa: “Falcon downlight har vist seg å være et veldig populært produkt for nødlyssystemer. Økonomisk i drift, dens høyytelses optiske design leverer en bred lysstråle, som krever at færre armaturer skal installeres, noe som reduserer installasjons- og driftskostnadene.

“De nye oppgraderingene er satt til å ytterligere øke appellen og funksjonaliteten til Falcon Pro. Tillegget av DALI-teknologi gir brukerne forbedret kontroll og tar energispareegenskapene ett skritt videre, mens lengre garantier vil gi brukerne ekstra trygghet.”

For mer informasjon om Ansell Lightings produkter, klikk herKilde