ARMD kunngjør partnerskap med Powered Now

Dec 11, 2022 | Diverse


ARMD kunngjør partnerskap med Powered Now

ARMD, plattformen designet for å bekjempe virkningene av verktøytyveri og beskytte livsgrunnlaget til håndverkere med teknologi og smart forsikring, har annonsert et samarbeid med Powered Now, den brukervennlige appen som lar deg drive handelsbedriften din mens du er på farten.

Partnerskapet bringer alle fordelene med ARMD-plattformen til det økende antallet brukere av Powered Now-appen til en spesiell medlemsrate og er det siste i en serie med høyprofilerte partnerskap annonsert av ARMD.

“Synergiene med Powered Now er åpenbare ettersom vi begge er plattformer designet for å hjelpe den travle handelsmannen med å drive virksomheten sin,” sier Duncan Jackson, medgründer av ARMD. “Vi samarbeider med noen av de største navnene i bransjen ettersom flere og flere i bransjen finner ut at ARMD gir dem trygghet og en rask måte å erstatte stjålne verktøy på hvis det verste skjer.”

“Tilsynelatende hver uke utgis den siste dystre statistikken om omfanget av verktøytyveri over hele Storbritannia,” sier Benjamin Dyer, grunnlegger og administrerende direktør i Powered Now. «Det har nå epidemiske proporsjoner, og tyverier skjer til og med på høylys dag, med tyver som borer låsene på varebildørene eller skjærer og “fretter” tilbake sidene på varebilene for å få tilgang til lasterommet. Til tross for den dystre statistikken om verktøytyverier, kan Powered Now-medlemmer nå enkelt beskytte bedriftene sine med ARMD.»

ARMD lar deg raskt og enkelt gjøre krav digitalt gjennom en brukervennlig app og nettside hvis du har registrert verktøyene dine i inventaret – som er gratis å bruke. I hovedsak er det bare fire enkle trinn;

  • Ta opp verktøyene du eier, hvor mye de er verdt og eventuelle kjøpskvitteringer. Dette vil gjøre det så mye lettere å gjøre krav på hvis det skjer et tyveri.
  • Beskytte verktøy og varebil med smarte sikkerhetsprodukter, testet av faget
  • Forsikre deg selv med en dedikert verktøypolicy som vil gjøre deg i stand til å erstatte det du har mistet. Du kan forsikre verktøyene dine for så lite som £56 i året med ARMD.
  • Erstatte verktøyene dine raskt takket være en rask forsikringsutbetaling og komme tilbake på jobb.

For mer informasjon, klikk her

Finn mer informasjon om Powered Now herKilde