Armorduct utvides til et nytt distribusjonssenter på 24 500 sq ft

Oct 3, 2022 | Diverse


Armorduct utvides til et nytt distribusjonssenter på 24 500 sq ft

Armorduct, en spesialprodusent av kabelstyringssystemer, har utvidet til et nytt distribusjonssenter på 24 500 kvadratmeter i Kingswingford, West Midlands.

Bygningen legger til Armorducts to produksjonsanlegg i West Midlands og vil bli selskapets nye hovedkontor. Armorduct investerer 250 000 pund i innredningen av distribusjonssenteret, noe som vil forbedre kundeservicen i tråd med en økende etterspørsel etter kabelinneslutningsløsninger.

Nytt lagerutstyr, bestående av 1200 m pall- og utkragereoler, installeres for tiden sammen med et kundeinnsamlingsanlegg.

Nettstedet vil inneholde hele selskapets produktspekter, inkludert kabeloppbevaring, kabelkanaler og kabelbakker og -kurver – som alle er designet og produsert av Armorduct i Storbritannia. Distribuert via et nettverk av nasjonale og uavhengige elektrogrossister, brukes produktene av mekaniske og elektriske (M&E) entreprenører innen infrastruktur, utdanning, helsevesen og kommersielle sektorer.

Alfie Rowe, administrerende direktør for Armorduct, sa: “Konstruksjonsproduksjonen er fortsatt sterk, og fortsetter å drive etterspørselen etter produktene våre over hele Storbritannia. Å utvide til et nytt distribusjonssenter vil sikre at vi kan møte våre kunders behov og er i en sterk posisjon til å møte økende salg.

“Siden vil gjøre oss i stand til å øke våre lagernivåer og gi en raskere og mer effektiv service for leveranser og henting. Samlet sett vil dette forbedre opplevelsen for kundene våre betydelig, og tilby dem større fleksibilitet og kortere ledetider.

“Vi har også opprettet en dedikert plass for vår nye ringe- og hentetjeneste, kombinert med rikelig med parkeringsplasser for å jevne prosessen.”

Et team på 20 vil ha base ved distribusjonssenteret, inkludert to nye rekrutter på lageret. Siden vil også være hjemsted for Armorducts økonomi- og salgsavdelinger.

Etablert i 1998 og sysselsetter 80 personer, har Armorduct ferdighetene til å produsere skreddersydde kabelstyringssystemer samt standardprodukter.

Finn ut mer om Armorduct herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...