Assistansealarmsett fra ESP

May 24, 2023 | Diverse


Assistansealarmsett fra ESP

ESPs sortiment av assistansealarmer er en del av selskapets Beacon-produktsortiment som inkluderer funksjonshemmede tilfluktsrom og hjelpealarmprodukter. Assistansealarmsettet er utformet for å oppfylle kriteriene for omsorgsstandarder som er angitt i del M byggeforskrifter BS 8300.

Beacon assistentalarmserien inkluderer to sett, samt en rekke individuelle produkter som kan kjøpes separat. Det enkle å installere 3-delte settet består av en indikasjonsmodul, trekkledningsmodul og tilbakestillingsmodul og har en batteribackup-funksjon (batteri inkludert). Settene er tilgjengelige i et utvalg av hvit eller rustfritt stålfinish.

Indikasjonsmodulen inkluderer en 80db karakteristisk tonealarm med tydelig LED-varseltrekantindikasjon for når alarmen har blitt utløst. Trekkledningsmodulen har en anti-ligaturmekanisme og har en karakteristisk rød trekksnor som leveres med 2 håndtak, inkludert en LED-varseltrekant. Tilbakestillingsmodulen har en tydelig LED-varseltrekantindikasjon med intern ekkolodd for å forsikre brukeren om at alarmen er utløst og assistanse er på vei. Varseltrekanten fungerer som trykknapp for å tilbakestille alarmen og er tydelig indikert med taktile bokstaver på modulen.

Modulene som utgjør det standard hvite settet er produsert for å inkludere antimikrobielle egenskaper – noe som gjør det nyttig i hygienesensitive applikasjoner. Modulene kan også kjøpes som separate varer.

Den kompakte designen gjør produktene egnet for mange interiører, og systemet kan utvides til å inkludere ekstra indikasjons- og trekksnormoduler om nødvendig. Alle tre modulene er designet for å passe til en standard 1-gjengs boks.

For mer informasjon, klikk herKilde