Automatiser Somfy-gardiner og persienner med SmartThings

Sep 12, 2022 | Smarthus


SmartThings er glade for å kunngjøre sin integrasjon med Somfy, den beste produsenten av rørmotorer for innvendige vindusbekledninger og utvendig solbeskyttelse. Gjennom denne integrasjonen kan Somfy-drevne skyggeløsninger nå integreres fullt ut i det smarte hjemmet og kontrolleres gjennom SmartThings-applikasjonen, noe som forenkler hverdagen. Integrasjonen er tilgjengelig i Nord-Amerika-markedet.

Med Somfy smarte skyggeløsninger kan huseiere og beboere sømløst kontrollere skjermer, persienner og skjermer fra det samme kontrollsystemet som deres andre tilkoblede boligenheter. Ved å utnytte kraften til SmartThings kan brukere skape tilpassede opplevelser og komfort ved å trykke på en knapp, med unike funksjoner, inkludert:

  • Ett hovedkontrollsystem for å kontrollere og automatisere Somfy motoriserte solskjermer og persienner sammen med andre smarthusenheter.
  • Kontroll av naturlig lysslik at brukerne kan velge å ha sine solskjermer, persienner, draperier, skjermer, markiser og pergolaer åpne og lukke på forespørsel eller automatisert for å bruke mer tid på andre oppgaver.
  • Energieffektive hjem, med planlegging som lar skygger åpne på de varmeste tidene på dagen om vinteren og stenge på de varmeste tidene på dagen om sommeren for å spare oppvarmings- og kjølekostnader.
  • Hjemmeautomatisering, som gir mulighet for samtidig kontroll av flere smarte hjemmeenheter. Med én kommando kan hjemmene være klare for din neste aktivitet, enten du våkner eller legger deg, forlater huset eller ser en film.

Dette nye tilbudet er nok en representasjon av SmartThings’ forpliktelse til å løfte hverdagen ved å gjøre hjemmet mer enhetlig. Ved å legge til Somfy i SmartThings sitt økosystem, kan brukere automatisere hverdagsoppgaver og holde seg mer engasjert i øyeblikkene som virkelig betyr mest.Her er kilden til saken

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Android 2023.3: Flere servere og Windows 11-app

Den er endelig her, en av de vanligste funksjonsforespørslene for Home Assistant Android Companion-appen: du kan nå konfigurere flere Home Assistant-servere. Appen kan sende sensoroppdateringer til alle servere og enkelt blande og matche widgets, fliser og...

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...