Aventon Level.2 debuterer som 28 MPH elektrisk sykkel med momentsensor

Sep 13, 2022 | Elbil og elbil ladere


Aventon har oppdatert alle merkets populære elsykler for å inkludere oppgraderte funksjoner som forbedrede rammer, innebygd LED-belysning og fullfargeskjermer som har Bluetooth-tilkobling. Nå får Level oppgraderingene med utgivelsen av Aventon Level.2 e-sykkel for pendler.

Da jeg først anmeldte det originale Aventon-nivået for nesten to år siden, var oppsummeringen min i utgangspunktet “vær så snill, ta pengene mine!” Nå som vi har den nye Aventon Level.2, er sykkelen enda bedre og mer pendlerklar enn noen gang.

Jeg har hatt sjansen til å bruke de siste ukene på å teste ut den nye e-sykkelen før lanseringen. Jeg har en fullstendig anmeldelse som kommer snart, komplett med en video av testopplevelsen min. Se etter det i løpet av de neste dagene.

Men først, la oss se hva som er nytt med den oppdaterte Aventon Level.2.

aventon nivå.2

En stor ny oppdatering til sykkelen inkluderer hvordan motoren aktiveres. Sykkelen drives av en 500W kontinuerlig rangert baknavmotor som hjelper den med å komme opp til 20 mph (32 km/t) under gasskontroll eller 28 mph (45 km/t) med pedalassistanse.

Når vi snakker om pedalassistanse, er det bedre enn noen gang takket være inkluderingen av en ny dreiemomentsensor. En dreiemomentsensor, i motsetning til de rimeligere tråkkfrekvenssensorene, måler hvordan hard du tråkker i stedet for hvordan rask du tråkker. Det gjør at sykkelen kan gi mye mer responsiv og intuitiv pedalassistanse som bedre etterligner din egen kraftlevering.

Inkluderingen av en åtte-trinns drivlinje gjør tråkkingen enda bedre og lar syklistene velge det beste girforholdet for hastighet og terreng.

Et rammeintegrert 48V og 14Ah batteri gir 672 Wh. Med beskjeden pedalassistanse bør ryttere kunne presse en solid 40 miles (64 km) eller så fra det batteriet. Å sykle rundt med gass vil tømme batteriet raskere, men en rimelig 40 km (25 miles) er fortsatt sannsynlig innenfor rimelighetens grenser.

Batteriet på Aventon Level.2 er låsbart innenfor rammen, men kan tas av for å lades av sykkelen hvis syklistene må forlate sykkelen låst utenfor.

Den rammen har Aventons karakteristiske glatte sveiser, noe som gjør den til et rullende kunstverk som jeg skulle ønske andre produsenter bedre ville etterligne. Det er sjelden å se en så pen produksjon til denne prisklassen.

Og når vi snakker om rammeintegrasjoner, sjekk ut disse baklysene. Akkurat som på Aventons andre populære elsykler, brakte selskapet baklysene rett inn i setestagene på baksiden av rammen. Det betyr at du får god sikt bakfra og fra siden om natten. Hovedlykten foran er montert på styret, slik at den kan svinge med stengene mens du styrer rundt et hjørne.

Et par hydrauliske skivebremser gir kraftig stopp med vedlikeholdsfri design. I motsetning til mekaniske kabelskivebremser forblir hydrauliske bremser i utgangspunktet i harmoni til klossene til slutt slites ut. Avhengig av hvor mye du sykler (og bremser), kan det ta et år før du til slutt må utføre vedlikehold og få skiftet klosser.

aventon nivå.2

Aventon Level.2 ruller på 27,5 x 2,1″ dekk, og sykkelen er utstyrt med en full fenderpakke for å forhindre at de kaster vann og gjørme over deg. En bakre stativ pryder baksiden, klar for pendlere å spenne på seg kofferten eller en ekstra lasteboks for å bære utstyr.

Sykkelen kommer i både en step-over-ramme (54 pund eller 24,5 kg) så vel som en gjennomgående ramme (52 pund eller 23,6 kg).

Det er fire farger tilgjengelig, inkludert Polar White, Himalaya Pink, Glacier Blue og Clay.

Nye Aventon Level.2 til en pris på 1 949 dollar er nå tilgjengelig på Aventons nettside.

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.


Abonner på Electrek på YouTube for eksklusive videoer og abonner på podcasten.Se Kilden

139 euro inkludert i kupongen

139 euro inkludert i kupongen

Kjøp en Egret X high-end e-scooter og få en kabellås av høy kvalitet verdt 139 euro (!) GRATISEn ny vil gjelde fra 1. april 2023 Egret-kupongsom vi ikke ønsker å holde tilbake fra deg:Med Egret X-kupongkoden LÅST du kan når du kjøper en Egret X E-scootere av...