Axiom Curvex | Ny modulær serie med hvitt tilbehør

Oct 13, 2022 | Diverse


Axiom Curvex |  Ny modulær serie med hvitt tilbehør

Den veletablerte serien av Axiom kablingstilbehør er i ferd med å snu et hjørne med introduksjonen av Axiom Curvex.

Designet for å komplementere moderne interiør, denne attraktive modulære hvite tilbehørsserien, produsert i slitesterk brannsikker termoplast, har en lav profil og elegante avrundede kurver på alle fire sider.

Den omfattende Curvex-serien er designet for å møte de aller fleste installatørkrav, med brytere som inkluderer opptil 3-gang/2-veis beslag, 20A og 45A dobbeltpolede alternativer pluss mellom- og dimmerbrytere.

Stikkontakter har standardserien 1 og 2 gangs enkelt- og dobbelpolede armaturer, både svitsjede og ukoblede, en rekke data- og barbermaskinuttak samt 45A komfyrbrytere, sikringstilkoblingsenheter og mye mer. Totalt utgjør Curvex-serien, inkludert hulromsbokser, oppover 50 linjer.

Designet for enkel installasjon, har Curvex solide skruer for dyp festing i rekkeklemmer, med festeskruer og tydelige terminalmerker for å sikre sterke langvarige tilkoblinger. Curvex-serien har 6 mm tykke plater, er sertifisert i henhold til alle relevante BS- og BS EN-standarder og støttes av en 25 års garanti.

For mer informasjon om Axiom Curvex-serien, klikk herKilde