BAMMIE-prisvinner for Aico

Jan 27, 2023 | Diverse


BAMMIE-prisvinner for Aico

Aico, den europeiske markedslederen innen hjemmesikkerhet, mottok en BAMMIE-pris den 20th januar 2023 fra Influitive, den ledende leverandøren av engasjementsprogramvare for kundemarkedsføring, advokatvirksomhet og nettsamfunn.

Prisen anerkjenner selskaper med eksemplarisk engasjement og påvirkningsprogrammer

“Årets kundeadvokatprogram” ble tildelt Aico i småbedriftsmarkedet for å demonstrere den beste overordnede markedsføringsstrategien, taktikken og resultatene for ansattes advokatvirksomhet. Nå på sitt niende år, anerkjenner Influitive BAMMIE-prisene selskaper som har hatt en betydelig forretningsmessig innvirkning gjennom kundeengasjement og påvirkning.

Ari Hoffman, visepresident for kundemarkedsføring og advocacy hos Influitive sa: “Aico har vært utrolig strategisk når det gjelder å skape og levere eksklusive opplevelser for medlemmene i samfunnet som hjelper dem bedre å drive og drive virksomheten fremover. Gratulerer til Matt Powell, Kieran Smith og hele Aico-teamet for å ha oppnådd denne enorme prestasjonen – i løpet av to år etter lanseringen av Aico Installer Community likevel.»

Aicos installasjonsfellesskap ble lansert i 2021 under pandemien for å sikre at ekspertinstallatører fortsatt var i stand til å skaffe ressurser til utdanning, opplæring og informasjon. Aicos gratis, prisbelønte opplæringsplan for ekspertinstallatører er FIA CPD-akkreditert og er utformet for å sikre at installatører har all informasjonen de trenger for å installere sikkerhetssystemer i hjemmet på riktig måte.

Ønsker å bygge videre på grunnlaget for installasjonsfellesskapet deres og øke deltakelsesraten og engasjementsgraden. Ved å gi eksklusiv tilgang til deres City & Guilds-sikre opplæring gjennom fellesskapet, har Aico doblet medlemskapet i fellesskapet samtidig som de har generert over 20 000 talsmannshandlinger.

Matt Powell, markedssjef hos Aico som har jobbet tett med prosjektet, kommenterte “Vi er så stolte over at samfunnet har vunnet denne prisen på bare sitt andre år. I 2022 gikk plattformen fra styrke til styrke, ved å handle på tilbakemeldinger fra installatørene og tillegget av registreringsfunksjonen for vårt by- og laugssikrede kurs, har vi sett brukerengasjementet øke. Vi ser frem til å se hvilke nye initiativer vi kan bringe til fellesskapet i 2023. En stor takk til alle våre installatører for å delta, det er de som får plattformen til å trives.»

For å finne ut hvordan du blir medlem av Aicos installasjonsfellesskap, klikk herKilde