BASEC slår seg sammen med Kiwa UK

May 1, 2023 | Diverse


BASEC slår seg sammen med Kiwa UK

Globalt anerkjent kabelakkrediteringsorgan, The BASEC Group (BASEC), slutter seg til Kiwa med umiddelbar virkning.

BASEC er et uavhengig akkreditert sertifiseringsorgan for den elektriske kabelindustrien over hele verden. Det har 63 ansatte med hovedkontor i Milton Keynes og et toppmoderne laboratorium i Dubai.

ECAs Terry Foreman, som også er direktør for BASEC kommenterte: “Dette er gode nyheter for å øke kvalitetsakkrediteringen i kabelindustrien og levere stadig sikrere elektriske installasjoner over hele verden. BASECs velrespekterte navn vil nå et enda større marked ved å slå seg sammen med Kiwa UK.

Kiwa UK-sjef Paul Brown sa. «Jeg er glad for å ønske BASEC-teamet velkommen til Kiwa. Deres kunnskap, ekspertise og rykte for å levere tillit til kvaliteten på elektriske kabler over hele verden kompletterer Kiwas formål på markedet. Jeg ser store synergier mellom de to selskapene i tillegg til at Kiwa støtter BASEC for å fortsette å levere høy kvalitetssikring til kabelindustrien.»

Ledelse av BASEC Group vil nå komme under oppdraget til Kiwas strategiske forretningsdirektør, Sarah Grant. Sarah kommenterte: «Jeg er glad for å lede BASEC gjennom de neste stadiene av utviklingen. BASEC er et sterkt og pålitelig selskap med en pålitelig merkevare, og jeg ser frem til å utnytte mulighetene mellom Kiwa og BASEC for å styrke organisasjonen vår ytterligere.»

Finn ut mer om BASEC her

For mer informasjon om Kiwa, klikk herKilde