Bruke Homekit med Nest: Er de kompatible?

Nov 19, 2022 | Smarthus


Er Apple HomeKit kompatibel med Nest? Kan jeg bruke iOS-enheten min til å kontrollere Nest-smartermostaten? Hva med mine andre reir-enheter? Dette er alle gode spørsmål, så vi skal dekke alt det og alt i mellom.

Fungerer Apple HomeKit med Nest-smartenheter?

Hvis spørsmålet er om Nest-smartenheter som den berømte Nest Learning Thermostat, Nest Hello Doorbell, Nest Cam, og så videre— kan integreres med Apple HomeKit, så er dessverre svaret nei. Du kan imidlertid bruke og kontrollere Nest Smarte enheter med våre iPhone- og Apple-produkter ved hjelp av appen deres. Det er en hel artikkel om de beste smarte termostatene som fungerer med Apple HomeKit her.

På kontoret mitt bruker jeg et Nest Cam inne og en Nest Learning Thermostat. Jeg bruker telefonappen min (som fungerer med både iOS og Android) hele tiden for å kontrollere disse Nest-smartenhetene, men vi bruker ikke HomeKit til disse aktivitetene.

Før du går videre, ville den ideelle smarte hjemmeassistenten for å jobbe med alle Nest-produktene dine være Google Home/Nest Audio.

Nedenfor skal vi grave dypere inn i dette spørsmålet, og mot slutten av denne artikkelen har du alt du trenger å vite om Apple HomeKit, Google Nest Smart Devices og alt i mellom. Også, sørg for at du sjekker Siri to Nest Integration Hack nedenfor.

Bruk av Nest-produkter med Apple-enheter og iPhones

For å gjenta, jaNest-smartenheter – eller rettere sagt, Google Nest-enheter, mer om dette senere – kan fungere med iPhones og Apple-produkter: iPad, Apple Watch osv. Du kan ganske sømløst kontrollere Nest-smartenheter fra disse Apple-produktene.

Hvordan gjøre det? La oss bruke Nest Learning Thermostat som et eksempel her, og her er vår enkle trinnvise veiledning for å gjøre det:

 1. Sørg for at Nest Learning Thermostat er riktig installert hjemme hos deg
 2. Last ned Nest-appen for iOS, og sørg for at både Nest- og Apple-enhetene er koblet til det samme WiFi-nettverket.
 3. Legg til Nest Learning Thermostat i Nest-appen på iPhone (eller andre Apple-enheter)

Voila! Nå kan du begynne å overvåke og kontrollere Nest Learning Thermostat fra iPhone med bare tre enkle trinn.

Den fysiske installasjonen av Nest-termostaten er også ganske enkel. Pakken inkluderer monteringsskruer, plater og til og med en Nest-skrutrekker sammen med en svært omfattende installasjonsveiledning. I de fleste tilfeller vil installasjonsprosjektet kun ta deg 20-30 minutter med mindre boring.

Og ja, Nest-appen fungerer med Apple Watch, og ved å følge de samme trinnene ovenfor kan vi kontrollere Nest Learning Thermostat rett fra håndleddet.

Bruke Nest iOS-appen på iPhone

Ovenfor har vi slått fast at selv om vi ikke kan bruke Apple HomeKit til å kontrollere Google Nest-smartenheter – i hvert fall foreløpig – er Nest-appen for iOS ganske nyttig for å kontrollere og overvåke disse Nest-enhetene rett fra iPhone.

Faktisk er Tony Fadell, en av medgründerne av Nest, faktisk også en av grunnleggerne av iPhone og har jobbet med de tre første generasjonene av iPhone.

Selv om Nest-appen ikke er en innebygd HomeKit-integrasjon, er bruken av den ganske sømløs, og det er ganske åpenbart at teamet bak Nest-appen forsto iOS-økosystemet ordentlig og utnyttet iOS-arkitekturen fullt ut for å lage en godt designet, intuitivt grensesnitt.

Nest-appen for iOS kan:

For Nest Alarmsystemer

Klikk her for å se siste pris på Nest Alarm System

 • Slå på og av alarmen eksternt fra Nest-appen – uansett hvor du er –
 • Når du forlater hjemmet ditt og glemmer å stille inn alarmen, vil du motta et Påminn meg-varsel
 • Motta et varsel/varsel på din iOS-enhet (iPhone) når alarmen utløses (dvs. når noen har kommet inn i et rom, en døråpning osv.)

For Nest Hello

Klikk her for å se Nest Hello-dørklokken på Amazon.

 • 24/7 on-demand videostreaming fra iOS-enheten din
 • Gi deg et varsel når et menneske kommer inn i nærheten av sensoren (sensoren kan skille mellom mennesker og en ting)
 • Varsler deg om besøkende selv når de ikke ringer på
 • Toveis HD-kommunikasjon med noen ved døren din rett fra din iPhone
 • Bruk forhåndsinnspilt lyd for å svare besøkende når du ikke kan åpne døren

Nest Protect (røyk- og CO-alarm)

Google Nest Protect - Røykvarsler - Røykvarsler og karbonmonoksiddetektor - Batteridrevet , Hvit - S3000BWES

Se Nest Protect-alarmen her.

 • Få varsel når Nest Protect registrerer CO (karbonmonoksid) eller røyk
 • Kontroller alarmen fra iPhone- eller iOS-enhetene dine
 • Kjør en sikkerhetssjekk for å teste alle alarmer fra iPhone- og iOS-enhetene dine
 • Sjekk loggen fra iOS-enhetene dine for å vite når alarmen utløses og hvorfor

Nest x Yale-lås

Yale Assure Lock SL, Wi-Fi Smart Lock - Fungerer med Yale Access-appen, Amazon Alexa, Google Assistant, HomeKit, Phillips Hue og Samsung SmartThings, Satin Nickel

Klikk her for dine Yale Lock-alternativer på Amazon.

 • Del passord med folk du stoler på fra Nest-appen
 • Bli varslet når noen låser opp eller låser døren
 • Døren din kan låse seg selv når iOS-enheten forlater hjemmet ditt (ikke lenger koblet til Wi-Fi) via Home/Away Assist og Auto-Lock

Som vi kan se, er Nest-appen ganske godt avrundet i sin evne til å kontrollere og overvåke ulike Nest-enheter fra Nest Learning Thermostat til Nest Smart Lock.

Nest-appen fungerer med alle iOS-enheter (iPhones, Apple-klokker, iPads). Hvis du trenger/ønsker å overvåke og kontrollere Google Nest-smartenhetene dine fra datamaskinen (PC/Mac), kan du bare gå til Nest Home-nettstedet her og logge på med Nest-kontoen din. Ganske nylig inkluderte Nest også integrasjonen av Nest App med Apple TV (4. generasjon eller nyere med tvOS 10.0).

Så, med denne utrolige mengden kontroll og “integrasjon” – om enn ikke innfødt integrasjon – trenger vi egentlig den HomeKit-integrasjonen med Nest-enheter? La oss grave litt dypere nedenfor.

Siri to Nest Thermostat Integration Hack

Hva med Siri-kommandoer? Selv om det ikke er en direkte HomeKit-erstatning, finnes det iOS-apper som Thermo Watch som lar oss kontrollere Nest-termostatenheter via Siri-talekommandoer. For eksempel kan vi fortelle Siri noe sånt som «Hei Siri, øk temperaturen med 64 grader» etter at vi har satt opp Thermo Watch-appen.

Teknisk sett, vi kan replikere alle funksjoner som tilbys av HomeKit integrering via Nest-appen i kombinasjon med tredjepartsapper. Det er ikke en innebygd integrasjon, så vi må legge inn litt ekstra arbeid for å konfigurere ting. Likevel kan det uten tvil fungere like bra.

Hvis du ønsker en termostat, smart sikkerhetskamera, smart lys eller andre smarte enheter som kan integreres direkte med HomeKit, har vi imidlertid mange levedyktige alternativer fra populære og pålitelige merker som Ecobee, Belkin WeMo eller Phillips Smart Hue, blant andre merker.

Hva er egentlig Apple HomeKit?

Apple HomePod er utstyrt med HomeKit
Apple HomePod med innebygd HomeKit

En vanlig misforståelse er at Apple HomeKit er en form for smarthjemhub eller smarthøyttalermaskinvare, som ligner på Amazon Echo. Utvilsomt skyldes dette et populært produkt med svært lignende navn, Google Home.

I sannhet er Apple HomeKit faktisk en programvareramme– åpenbart av Apple og for Apple-økosystemet – som lar oss kontrollere smarthusenheter fra forskjellige merker (som støtter integrasjon med HomeKit) alt i ett enkelt dashbord.

Så i praksis kan vi med Apple HomeKit justere vår smarte lysenhet, for eksempel Phillips Hue, iDevices smartuttak og Yale smartlås alt i HomeKit-dashbordet.

Vi kan også lage maler for flere rom fra HomeKIt, slik at vi kan skape forskjellige miljøer og stemninger, og skifte mellom dem umiddelbart med bare ett enkelt trykk fra din iPhone eller iOS-enhet.

HomeKit, som er Apples opprinnelige programvarerammeverk, kan utløses med Siri-kommandoer som “Hei Siri, slå av alle lysene i stuen” eller “Hei Siri, spill kveldsspillelisten min i Dinahs rom“. Som vi kan se, kan vi få mest mulig ut av HomeKits romfunksjonalitet med Siri-kommandoer, et av de viktigste høydepunktene.

Hvorfor fungerer ikke Nest med HomeKit?

Min gjetning er at Apple ikke spiller bra med Google siden Google eier Android, den største konkurrenten til iOS-plattformen. Google eier også Nest som ble lansert tilbake i 2011 (kjøpt i 2014) og er uten tvil en pioner for smarte hjem. På samme måte som Amazon ikke alltid spiller bra med Google, muligens på grunn av noe av deres direkte konkurranse med noen av deres produkter og tjenester.

En vanlig misforståelse er imidlertid at HomeKit mistet Nest-integrasjonen etter at Nest ble kjøpt opp av Google, men i sannhet ble HomeKit bare utgitt flere måneder etter oppkjøpet.

Uansett grunn tilbyr HomeKit ikke så mange enhetsintegrasjoner sammenlignet med Google Home (Google Assistant), Samsung SmartThings eller Amazon Alexa. Nylig har imidlertid flere og flere merker som Ecobee, Phillips Hue og Logitech – blant andre – tatt steget til å integrere med Apple Homekit.

Noe av grunnen til at mange merker – inkludert Nest foreløpig – ikke tilbød integrasjoner med HomeKit kan ha vært på grunn av at Apple krevde MFI-brikkesett som en forutsetning for HomeKit-integrasjon, og mange merker ville rett og slett ikke gjøre det nødvendige investeringer.

Siden 2017 har Apple imidlertid opphevet dette kravet, og nå kan merker koble seg til HomeKit med bare en programvareprotokoll. Likevel har vi fortsatt ikke hørt noe fra både Apple og Nest Labs før i dag.

Ville det bety noe?

Å svare på dette vil være ganske subjektivt.

På den ene siden kan en HomeKIt-bruker hevde at en app – uansett hvor god og sømløs funksjonsmessig er – fortsatt ikke er like verdifull som en ekte HomeKit-integrasjon der vi kan kontrollere alt i et enkelt grensesnitt (og Siri-kommandoer).

På den annen side tilbyr Nest-appen for iOS, som vi har etablert ovenfor, et virkelig godt sett med funksjoner som kan erstatte HomeKit-integrasjon – funksjonsmessig –.

Sammendrag: Fungerer Nest med HomeKit?

Vi har lært at det ikke er noen direkte – eller innebygd – integrasjon mellom Nest Thermostat og andre Nest-enheter med Apple HomeKit.

Imidlertid er det mange måter å etterligne den samme funksjonaliteten ved å bruke Nest-appen for iOS, kombinert med andre apper som Thermo Watch.

Nest-enheter, spesielt den anerkjente Nest Learning Thermostat, er fortsatt noen av de beste smartenhetene som finnes, spesielt på grunn av deres elegante, minimalistiske design som vil se bra ut i ethvert smart hjem, sammen med deres rike sett med funksjoner.

Når det er sagt, bør vi ikke avvise Nest-smartenheter selv uten direkte integrasjon med HomeKit. Nest-appen er veldig godt bygget og pålitelig, og vi kan enkelt overvåke og kontrollere Nest-enheter via iPhone eller andre Apple-enheter.

Vanlige spørsmål: Bruke HomeKit med Nest-enheter

Fungerer noen av Nest-enhetene med Apple HomeKit?

Når denne artikkelen ble skrevet, tilbyr ingen Nest-smartenheter og -produkter direkte integrasjon med Apple Homekit.

Når vil Nest Labs tilby integrasjoner med HomeKit?

Dette spørsmålet har blitt stilt helt siden introduksjonen av Apple HomeKit tilbake i 2014, og frem til i dag har ikke Apple, Nest Labs og Google (som eieren av Nest Labs) egentlig svart med en klar tidslinje. Den vanligste teorien er at Apple og Google fortsatt jobber med en avtale for at den opprinnelige integrasjonen endelig skal skje.

Hvilke smarte termostatprodukter integreres med HomeKit?

Ecobee er sannsynligvis et av de mest fremtredende merkene som produserer smarte termostater som også tilbyr naturlig integrasjon med Apple HomeKit. Honeywell og Emerson Sensi er også hederlige omtaler.

Etter min mening er ecobee sannsynligvis det beste alternativet som er tilgjengelig på markedet i dag. Jeg personlig bruker ecobee4, men ecobee SmartThermostat (Klikk her for gjeldende Amazon-pris) er den oppdaterte versjonen.

Trenger jeg HomeKit-integrasjon for å bruke Nest på en iPhone/iOS-enhet?

Heldigvis nei. Nest Learning Thermostat og andre Nest-smartenheter (Nest Hello Doorbell, Nest Cam Outdoor/Indoor osv.) kan styres via Nest-appen for iOS. Den eneste funksjonen/funksjonen du ikke får er Siri stemmekommando (se hacket for Nest-termostater ovenfor). Hvis du har Amazon Echo(Alexa) eller Google Assistant-aktiverte enheter, kan du også bruke dem til å kontrollere Nest-enhetene.

Er det verdt det å bruke Nest-enheter i Apple-økosystemet?

Etter vår mening, ja. Selv om vi ikke har en innebygd integrasjon av Apple HomeKit, er mengden kontroll vi får fra Nest-appen, samt andre tredjepartsapper, fortsatt tilstrekkelig.

Dette med tanke på det faktum at Nest-smartenheter – spesielt den anerkjente Nest Learning Thermostat – er blant noen av de beste, veldesignede smarte husholdningsapparater som er tilgjengelige i dag.Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...