Brystkreftbevissthetsmåned: Støtte fra EIC

Oct 19, 2022 | Diverse


Brystkreftbevissthetsmåned: Støtte fra EIC

Oktober er brystkreftbevissthetsmåneden, når mennesker over hele verden viser sin støtte til de berørte. Det er rundt 55 900 nye tilfeller av brystkreft i Storbritannia hvert år, med kvinner over 50 år som rammes mest. Det er den vanligste kreften i Storbritannia og utgjør 15 % av alle nye krefttilfeller. Menn kan også få brystkreft, men det er mye sjeldnere.

John hadde vært selvstendig næringsdrivende elektriker i 10 år og bosatt i Skottland. Partneren hans Kate hadde vært under behandling for brystkreft de to foregående årene og var nå i bedring. Som en del av behandlingsregimet hennes, hadde Kate gått gjennom et utmattende kjemoterapikurs, og dette hadde negativt påvirket energinivået hennes. På grunn av de langsiktige bivirkningene av behandlingen hennes, hadde hun ofte dager hvor hun var helt sengeliggende.

John og Kate hadde to små barn, men Kate slet med å passe på dem i perioder da hun var alene og John var borte fra huset og jobbet. Som et resultat følte John seg tvunget til å ta beslutningen om å slutte å jobbe. Hans begrunnelse var at det å ikke jobbe ville gi ham muligheten til å bli hjemme og støtte familien på den måten de trengte.

Siden John hadde sluttet å jobbe, var Universal Credit blitt familiens viktigste inntektskilde. Den dekket imidlertid ikke alle husholdningsutgiftene deres. John regnet med at han var “noen hundre” bak på husleiebetalingene, og han slet også med å betale tilbake et lån. Familien slet økonomisk. EIC gikk inn for å hjelpe John og hans familie med et økonomisk bidrag. Dette var for å sikre at de alle skulle være i stand til å forbli i deres leide familiehjem mens Kate ble frisk og John ikke jobbet.

Tanken i dag er at brystkreft sannsynligvis er forårsaket av en kombinasjon av gener, miljø og livsstil. Mens én av sju kvinner i Storbritannia vil utvikle brystkreft på et tidspunkt i livet, er overlevelsesraten utover ti år nå på 76 %. Som samfunn må vi få dette høyere.

For øyeblikket håper John at han vil være i stand til å fullføre 18. utgaven av ledningsbestemmelsene og komme tilbake til jobben som selvstendig næringsdrivende elektriker. Selvstendig næringsvirksomhet ville gi ham fleksibiliteten familien trenger og gjøre det mulig for ham å begynne å støtte familien sin økonomisk igjen.

Hjelpen John fikk tilgang til skyldes støtten fra EIC og powerLottery. Det betyr at familien hans fikk den økonomiske støtten de trengte for å komme på toppen av regningene og forbli i leid hjem. Uten powerLottery ville ikke EIC kunne tilby støtte til folk som John og hans familie. Det er derfor vi trenger at du blir en powerLottery-spiller for å hjelpe EIC med å fortsette å støtte våre bransjemedlemmer.

powerLottery er det eneste lotteriet laget for vår bransje av vår bransje. Det gir spillere 40 sjanser til å vinne pengepremier fra £50 til £1000 hver eneste måned. En trekning på £10 000 hvert annet år gir deg enda flere muligheter til å vinne STORT. En ny bil, en ferie i solen, en ombygging av kjøkkenet eller en splitter ny garderobe … Tenk på alle de forskjellige måtene du kan bruke £10 000 på.

For å registrere deg for å spille powerLottery i dag, klikk herKilde