Burg-Wächters Locktoberfest er tilbake! – Profesjonell elektriker

Oct 9, 2022 | Diverse


Burg-Wächters Locktoberfest er tilbake!

Når vinternettene nærmer seg, kombinerer Tysklands fremste sikkerhetsspesialist, Burg-Wächter, den tradisjonelle tyske festivalen med sikkerhet, ettersom Locktoberfest kommer tilbake igjen og gir en morsom måte å få frem det viktige sikkerhetsbudskapet når vi går inn i nøkkelsesongen for sikkerhet med forbrukerne.

Nye Locktoberfest kampanjer og konkurranser

Når levekostnadskrisen begynner å bite seg fast, er hjemmesikkerhet og beskyttelse av plass og verdifulle eiendeler en reell bekymring for alle forbrukere.

For å fremheve dette problemet og for å støtte låsesmeder, kjører Burg-Wächter en serie kampanjer og konkurranser, som starter i oktober, hvor låsesmeder ikke bare kan få gode tilbud på en rekke produkter – inkludert sylinderlåser, nattlåser, rørlåser, stikklåser. låser, dørkjeder og uPVC vindushåndtak – men vinn også høykvalitets Burg-Wächter produkter etter eget valg.

I tillegg vil Locktoberfest bli støttet av en forbrukerkampanje i sentrale hjemmeorienterte titler, regional presse og på sosiale medier.

Mark Pearson, kommersiell direktør i Burg-Wächter sa: «Når vinteren nærmer seg, gir mørkets dekke kriminelle en betydelig fordel gjennom denne perioden. Burg-Wächters Locktoberfest er en engasjerende måte å ikke bare synliggjøre alvorlige sikkerhetsproblemer, men også gi låsesmeder muligheten til å tilby kundene trygghet på at hjemmene deres er beskyttet mot innbrudd denne vinteren.’

For ytterligere informasjon om Locktoberfest-kampanjene samt Burg-Wächters utvalg av hjemmesikkerhetsprodukter, klikk her eller ring 01274 395 333.Kilde