Byggeoppsigelser i Storbritannia faller til det laveste tallet siden registreringene startet

Aug 20, 2022 | Diverse


Byggeoppsigelser i Storbritannia faller til det laveste tallet siden registreringene startet

Dominick Sandford, administrerende direktør ved JernvarehandelDirect og ElectricalDirectsa:

“I løpet av de første månedene av pandemien ble jobbsikkerheten til bygningsarbeidere satt i alvorlig tvil, og dessverre mistet titusenvis av ansatte jobben. De siste ONS-dataene viser imidlertid at situasjonen virkelig har snudd.

«På sitt høydepunkt sommeren 2020 ble nesten 30 000 arbeidere sagt opp over en tremåneders periode (juli-september).

“Derimot viser dataene som ble utgitt denne måneden at bare 3000 mennesker i bransjen mistet jobben mellom mars og mai. Selv om dette åpenbart fortsatt er 3000 for mye, viser det en betydelig forbedring.

“Faktisk er 3000 det laveste dette tallet noen gang har vært, siden registreringene startet for tretten år siden i 2009.

«Andre steder er gjennomsnittslønningene på vei opp, noe som i sammenheng med en stor levekostnadskrise vil være en velkommen lettelse for mange, om enn liten. Typiske ukeinntekter steg med £20 til £714, som er det nest høyeste gjennomsnittet som noen gang er registrert.

“Det er virkelig gode nyheter at oppsigelsene er på vei ned, og lønnen øker, men dette mønsteret vil måtte fortsette i de kommende månedene for å oppveie de økonomiske vanskelighetene som landet nå opplever.”

For mer informasjon om IronmongeryDirect, Klikk her

For mer informasjon om ElectricalDirect, klikk herKilde