Byggkjeden høster belønningene fra Kickstart-ordningen

Dec 30, 2022 | Diverse


Byggkjeden høster belønningene fra Kickstart-ordningen

Byggkjeden, en unik nettplattform som kobler entreprenører nasjonalt til selgere lokalt, har kreditert regjeringens Kickstart-ordning for å hjelpe den med å oppdage og tilby faste roller til to unge mennesker som har blitt en viktig del av selskapets lanseringsplaner.

Byggkjeden er en abonnementsbasert nettplattform som kobler entreprenører nasjonalt til selgere lokalt. Gjennom det brukervennlige dashbordet kan entreprenører sende inn forespørsler, som deretter filtreres raskt og effektivt til riktige leverandører eller forhandlere. På samme måte drar leverandører nytte av entreprenør- og underleverandørhenvendelser målrettet for å passe deres virksomhet, med filtre som sikrer at henvendelsen er innenfor leverandørens brukbare plassering og passer for deres lagertilbud.

Laurence Anthony begynte i virksomheten i januar i år og Joshua Pell startet i november 2021. Begge har nå tatt på seg faste stillinger på heltid – Laurence som digital salgs- og markedsføringssjef, og Joshua som teknisk supportsjef. Byggekjeden erkjenner kompetansegapet som byggebransjen står overfor og behovet for å utstyre unge mennesker med praktisk opplæring, og har gitt verdifull kompetanse og sjansen til å utvikle sin faglige ekspertise.

Både Laurence og Joshua deltok i Kickstart-ordningen, som ble utformet for å gi unge mennesker mulighet til arbeid og incentiverte bedrifter til å ansette 16-24-åringer på Universal Credit og med risiko for langtidsledighet. Ordningen innebar at myndighetene dekket seks måneders lønn for Laurence og Joshua og tillot teamet å bruke mer penger på å vokse virksomheten.

Matthew McClune, medgründer og chief commercial officer i The Build Chain, sa: «Kickstart-ordningen kom på et flott tidspunkt for oss ettersom virksomheten var i sine tidlige dager og fortsatt finner sine føtter. På det tidspunktet balanserte vi på en stram tråd mellom å trenge mer støtte, men å ikke ha nok midler til å ansette til heltidsstillinger.

«Laurence og Joshua mer enn fylte de nødvendige hullene mens grunnlaget for virksomheten ble lagt, og ved å gjøre det har vi sett dem utvikle sine ferdigheter og evner.

«Når vi fikk flere investeringer, var vi i stand til å øke timene og lønningene deres – noe som med rette belønnet lojaliteten, engasjementet og entusiasmen de hadde vist. Det var en utrolig gledelig opplevelse for oss alle da arbeidet de hadde lagt ned direkte førte til at det ble mulig å ansette dem som heltidsansatte. Det var et velfortjent utbytte av deres harde arbeid og virkelig sementerte dem som en del av laget.»

Laurence Anthony, digital salgs- og markedsføringssjef, jobber med introduksjon av nye brukere og brukerreiser, sa om sin erfaring: «Build Chain ga meg en flott mulighet til å utvikle og finpusse ferdighetene mine, og jeg er ikke i tvil om at det var riktig. valg for meg.

«I det siste året har jeg sett på egenhånd hva som skal til for å etablere en vellykket bedrift. Oppgavene jeg har blitt tildelt har gitt meg mange muligheter til å lære og få tillit på områder jeg tidligere ikke hadde erfaring med. Jeg føler at grunner som dette har gitt meg en større forståelse av det større bildet av hvordan de bevegelige delene av en virksomhet kommer til sammen, og hvordan levere mot mål. Jeg er sikker på at denne innsikten vil hjelpe meg enormt i min nåværende og fremtidige karriere.»

Joshua Pell, teknisk støtteleder, sa: «Å bli med i et lite team som The Build Chain’s betydde at jeg hadde en genuin følelse av at arbeidet jeg gjorde hadde virkelig innvirkning. Det betydde også at når jeg trengte hjelp til å overvinne en utfordring, var det alltid noen der for å be om hjelp, noe som er uvurderlig når du starter en ny rolle. Jeg har nå en mye klarere idé om hvordan en karriere i denne bransjen kan se ut, og jeg ser frem til å se og gjøre mer hver dag.»

Build Chain-teamet utvider seg ytterligere med den ekstra utnevnelsen av Oliver Brennan som dataanalytiker, som spesialiserer seg på overvåking og oppdage forbrukereffektivitetstrender. Olivers utnevnelse er et tegn på ytterligere vekst for den unge virksomheten når de går fra styrke til styrke.

Neil Sheldon, medgründer og administrerende direktør i The Build Chain, sa: “Å ansette Laurence og Joshua på heltid viser viktigheten av å støtte og fremme nye talenter og er en suksesshistorie om hvordan bedrifter kan veilede unge mennesker inn i arbeidsstyrken.

“Med den nylige tilføyelsen av Oliver til teamet, ser vi frem til å hjelpe dem alle tre med å nå sine ambisjoner, bidra til å utvikle ferdighetene og erfaringene deres ytterligere etter hvert som de blir mer integrert i The Build Chain.”

Plattformen krever ikke provisjon – noe som betyr fullstendig åpenhet og ingen overraskelsesgebyrer. Dette resulterer heller ikke i noen forstyrrelse av transaksjonsprosessen for leverandører eller entreprenører. Plattformens live chat-funksjon gir brukerne umiddelbare svar på spørsmål, fremskynder prosessen og sikrer en kompatibel prosess hele veien.

For å lære mer om The Build Chain besøk nettstedet herKilde