C-TEC lanserer ny serie med CPD-treningsarrangementer

Aug 26, 2022 | Diverse


C-TEC lanserer ny serie med CPD-treningsarrangementer

Den ledende produsenten av livssikkerhetssystem, C-TEC, lanserer nok en serie gratis CPD-treningsarrangementer!

Ideell for alle som jobber innen brannsikkerhet, bolig, rådgivning eller risikovurdering, er arrangementene designet for å øke kunnskapen din om den nyeste lovgivningen, teknologien og trendene.

Verdt fire timer med kontinuerlig faglig utviklingstid, vil de bli holdt på syv steder over hele Storbritannia fra september til november 2022 og inneholder følgende svært informative seminarer:

  • Integrerte brannalarmløsninger for høyhus
  • En veiledning til BS 8629-2019 Evakueringsvarselsystemer
  • Redusere falske alarmer – hvordan typen, plasseringen og innstillingene til forskjellige branndetektorer kan redusere forekomsten av uønskede alarmer betydelig
  • Høringshjelpeløsninger: Veien til etterlevelse av likestillingsloven

Hver av dem vil gå fra 10.00 til 15.00 med registrering fra 9.30. Det vil også bli servert forfriskninger og lunsj.

Andy Green, C-TECs markedssjef, sa: «Vi er glade for å lansere nok en serie CPD-arrangementer som er designet for å være av interesse for alle som er involvert i spesifikasjon og installasjon av livssikkerhetssystemer, spesielt boligfagfolk, branningeniører og konsulenter. Etterspørselen forventes å være stor, så vi vil råde alle som er interessert til å melde sin interesse raskt.»

Steder inkluderer Cardiff, Glasgow, London, Wigan, Bradford, Belfast og Birmingham.

For å reservere plass (avhengig av tilgjengelighet), klikk herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...