CBS gjenopptar Twitter-aktivitet etter å ha stoppet innlegg over Musk “usikkerhet”

Nov 21, 2022 | Elbil og elbil ladere


Det varte ikke lenge. Etter å ha inspirert et stort antall overskrifter nylig for å “pause” Twitter-aktivitetene sine over Elon Musks ledelse av den sosiale medieplattformen, har radio- og TV-nettverket CBS gått tilbake på beslutningen. Oppdateringen ble annonsert på Twitter.

Når det annonsert sin Twitter-pause, bemerket CBS News at de gjorde det av en overflod av forsiktighet. “I lys av usikkerheten rundt Twitter og ut fra en overflod av forsiktighet, stopper CBS News Bay Area sin aktivitet på sosiale medier mens vi fortsetter å overvåke plattformen,” bemerket CBS News på Twitter.

CBS’ kunngjøring om at de stopper Twitter-aktivitetene sine ble et sentralt samtalepunkt mot Musks ledelse av det sosiale medieselskapet. Nettverkets innlegg kom forøvrig etter at Elon Musk annonserte at en rekke tidligere forbudte kontoer på Twitter, som Jordan Peterson, Kathy Griffin og The Babylon Bee, er gjeninnsatt. Musk holdt også en offentlig meningsmåling på lørdag for å avgjøre om USAs tidligere president Donald Trumps beretning bør gjenopplives. Målingen endte med at Trumps konto ble gjenopprettet.

På søndag ser det ut til at CBS’ følelser over Musks sosiale medieselskap har endret seg. I et innlegg fra selskapets offisielle kommunikasjonshåndtak, bemerket CBS at det har besluttet å gjenoppta sin aktivitet på Twitter. “Etter å ha stoppet store deler av helgen for å vurdere sikkerhetsproblemene, gjenopptar CBS News and Stations sin aktivitet på Twitter mens vi fortsetter å overvåke situasjonen,” bemerket CBS News’ PR-konto.

Avgangen og den umiddelbare returen til CBS til det sosiale medienettverket har blitt mottatt med litt letthjertet humor, med Tesla-sjef Elon Musk som la ut en fnisende emoji som et svar på nettverkets innlegg. En rekke Twitter-brukere lurte også på CBS fordi pausen på den sosiale medieplattformen ikke en gang kom gjennom hele helgen. Bak all humoren antyder imidlertid CBS’ tilbakekomst at kanskje til og med annonsører som i utgangspunktet trakk seg ut av Twitter etter Musks oppkjøp, som General Motors, Audi og Pfizer, kan komme tilbake senere også.

Mens Musks Twitter-fornyelse sannsynligvis står foran de mest utfordrende ukene fremover ettersom selskapet opererer med en mye mindre arbeidsstyrke, ser det ut til at ting roer seg ned hos selskapet for sosiale medier. Elon Musk la nylig ut flere bilder fra Twitters hovedkvarter, som viser en rekke av selskapets ansatte som holder seg oppe hos ham langt over midnatt. Totalt sett virker Twitter fast bestemt på å komme ut av sin nåværende situasjon sterkere enn noen gang, så de neste ukene vil sannsynligvis være veldig interessante.

Ikke nøl med å kontakte oss med nyhetstips. Bare send en melding til [email protected] å gi oss en heads up.

CBS gjenopptar Twitter-aktivitet etter å ha stoppet innlegg over Musk “usikkerhet”


Se Kilden