CEF fokuserer på kundens bekvemmelighet når de åpner nye butikker rundt om i Storbritannia

Nov 10, 2022 | Diverse


CEF fokuserer på kundens bekvemmelighet når de åpner nye butikker rundt om i Storbritannia

Storbritannias ledende flerkanals elektriske distributør CEF utvider tjenesten til kunder med åpningen av nye butikker over hele Storbritannia.

Den første nye butikken ble nylig åpnet i Leyland, Lancashire den 7. november 2022. Det er den eneste dedikerte elektriske distributøren i byen og vil på omfattende måte betjene husholdnings-, kommersielle, industrielle og fornybare sektorer.

Den nye CEF Leyland-butikken byr på nesten 4000 kvadratfot plass, frakter over 3000 lagerlinjer og gir sysselsetting til 4 ansatte.

Mens mange lojale kunder allerede handler hos CEF i deres nærliggende Preston og Chorley-butikker, vil den nye Leyland-lokasjonen gi større bekvemmelighet og den samme gode servicen i en voksende by med en stadig økende etterspørsel etter elektriske produkter, energisparende belysning og fornybar energi. Butikken har et bredt utvalg av elektriske produkter for husholdnings-, kommersielle og industrielle applikasjoner, inkludert store merkevarer som kundene kjenner og stoler på.

For å redusere energiforbruket og dets karbonavtrykk, har den nye butikken blitt utstyrt med LED-paneler med lav effekt. Lageret bruker LED-høyde rom og LED-lekter, med mikrobølgesensorer for å maksimere energibesparelsene.

Filialsjef Mark Pollard kommenterte: «Vi har som mål å gi enestående kundeservice til alle våre kunder. Å gå utover er i vårt DNA, og vi bringer denne etosen til Leyland. Med nesten 20 års erfaring innen elektrobransjen, er vi sikre på at vi kan oppnå dette.»

«Vårt vennlige, imøtekommende og entusiastiske team har kunnskapen og ekspertisen til å skaffe, betjene og levere. Vi er også aktivt ute etter å jobbe med og støtte lokale samfunnsprosjekter og veldedige organisasjoner med pengeinnsamling, donasjoner og bevisstgjøring.»

Flere butikker kommer i fremtiden

I en fersk episode av TechTalking-podcasten la CEFs administrerende direktør, Chris Ashworth, planer om å øke antallet CEF-butikker for å betjene lokale elektrikere og entreprenører over hele Storbritannia: “Det handler om kundevennlighet” sa han. “Vi må ha butikker og produkter i nærheten av der kundene jobber, supplert med bredden på vårt nettbaserte tilbud og tjeneste, og utover det gi løsninger og støtte til deres virksomheter også.”

CEF flyttet også sin eksisterende Leicester-butikk til større og bedre lokaler i slutten av oktober. Den nye butikken gir kundene tilgang til en større bredde og dybde på lageret på over 8750 sq ft med plass sammen med forbedret kundeparkering.

For mer informasjon om CEF, klikk herKilde