CEF samler inn over £160 000 til veldedighet på leverandørpartnerevent

Dec 24, 2022 | Diverse


CEF samler inn over £160 000 til veldedighet på leverandørpartnerevent

CEF, Storbritannias ledende flerkanalsdistributør, samlet inn £160 116 til veldedighet på sin nylige ‘Shaping the Future Together’-leverandørpartnerarrangement.

Donasjonen vil bli delt mellom CEFs to utvalgte veldedige organisasjoner – Macmillan Cancer Support og The Electrical Industries Charity [EIC]. Pengene ble samlet inn gjennom sjenerøse donasjoner fra arrangementsdelegater, bidrag fra leverandørpartnere som deltok og matchfinansiering fra CEF.

Den elektriske industrien Veldedighet [EIC] eksisterer for å ta vare på folk fra elektro-, elektronikk- og energiindustrien når de eller deres familier trenger en hjelpende hånd.

Den globale COVID-19-pandemien hadde en ødeleggende effekt på mange, med høy forekomst av psykiske problemer for personer under 30 år. Tragisk nok registrerte EIC den høyeste frekvensen av selvmord blant lærlinger siden registreringen startet.

CEF finansierte og jobbet med EIC for å utvikle en treningsapp for mental helse for lærlinger som nådde over 10 000 lærlinger det første året. Denne ekstra donasjonen vil støtte veldedighetsorganisasjonens visjon om å gi alle elektriske lærlinger i Storbritannia opplæring i bevissthet om mental helse.

I 2020 forpliktet CEF seg til å samle inn 1 million pund til Macmillan på fem år ved å engasjere kolleger, leverandører og kunder i nasjonal og lokal pengeinnsamling. Penger samles inn gjennom bidrag på utvalgte produktkjøp fra CEF og innsamlingsarrangementer. Hver CEF-kollega oppfordres til å engasjere seg i pengeinnsamling i sitt lokalområde.

CEF arrangerte deres andre ‘Shaping the Future Together’-leverandørarrangement på det prestisjetunge Fairmont Windsor Park-hotellet, og var vertskap for over 190 personer inkludert kolleger og nøkkelleverandørpartnere for å diskutere bransjetrender og utforske muligheter for vekst.

Som svar på veldedighetsdonasjonen kommenterte kommersiell direktør Andrew Moseley:

“Målet vårt var å forbedre £100.000 som ble samlet inn ved fjorårets arrangement, men å samle inn £160.116 er rett og slett utrolig. Jeg vil gjerne takke alle som donerte personlig og de leverandørpartnerne som gikk utover og ga bedriftsdonasjoner for å støtte både EIC og Macmillan i det store arbeidet de gjør”.

Finn ut mer om CEF herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...