Cementex fremhever Automotive Electric Service Tool Kit

Mar 14, 2023 | Diverse


Cementex fremhever Automotive Electric Service Tool Kit

Tilpassbart isolert verktøysett ideelt for service på hybrid- og elektriske kjøretøy

Cementex, spesialistene på sikkerhetsverktøy, fremhever Cementex Automotive Electric Service Tool Kit (ITS-12B-AES), en flott base av isolerte verktøy for bruk med hybride og elektriske kjøretøy (EV-er) samt feilsøking og reparasjon av EV-ladestasjoner.

Oppbevart i en standard verktøykasse inkluderer dette verktøysettet Cementex dobbeltisolert diagonal skjæring, nålense, glideskjøt, krympetang og vannpumpetang, samt en rekke dobbeltisolerte Cushion Grip-skrutrekkere. Cementex dobbeltisolerte verktøy er laget i USA. Cementex-verktøy er testet til 10 000 VAC og klassifisert for 1 000 VAC/1 500 VDC ved arbeid på strømførende deler, og er merket med det internasjonale sikkerhetssymbolet (dobbelttrekant).

Som med alle Cementex verktøysett, kan disse kombinasjonene av verktøy tilpasses for å passe en individuell kundes behov. Arc flash PPE som kreves under vedlikehold og reparasjon på strømførende elektriske kjøretøy er også tilgjengelig fra Cementex. Dette inkluderer isolerende gummihansker, forklær, Arc Flash-beskyttende klær og ansiktsskjermer.

For mer informasjon om Cementex sine bransjeledende verktøysett og arc flash PPE, klikk herKilde