CHAS slår seg sammen med NormCyber ​​for å hjelpe entreprenører med å kontrollere cyberrisiko

Oct 1, 2022 | Diverse


CHAS slår seg sammen med NormCyber ​​for å hjelpe entreprenører med å kontrollere cyberrisiko

CHAS, den pålitelige eksperten på forsyningskjedeoverholdelse, har slått seg sammen med NormCyber, den prisbelønte leverandøren av administrerte sikkerhetstjenester, for å tilby CHAS-medlemmer en enkel og rimelig måte å håndtere cyberrisiko.

Avtalen gir CHAS sine medlemmer – som inkluderer mer enn 32 000 entreprenører og mer enn 2000 klientorganisasjoner på tvers av sektorer inkludert konstruksjon, anleggsadministrasjon og produksjon, for å nevne noen, tilgang til Norm.s utvalg av prisvinnende administrerte cybersikkerhetstjenester på en fortrinnsrett.

Norm. sine tjenester er utviklet for å møte cybersikkerhetsbehovene til mellomstore organisasjoner som kanskje ikke har intern ekspertise eller ressurser til å beskytte virksomheten mot stadig mer sofistikerte trusler. CHAS-medlemmer har fra i dag rett til eksklusive rabatter på selskapets altomfattende Smartbloc. tjeneste, som gir fullstendig synlighet og sanntidsovervåking av bedrifters mennesker, prosesser og teknologi for å redusere risikoen for angrep. Andre tilgjengelige tjenester inkluderer: Cyber ​​Essentials og Cyber ​​Essentials PLUS-sertifisering; Cybersikkerhet og phishing; og Essential Cyber ​​Security Bundle, som inkluderer sårbarhetshåndtering og 24*7 trusseldeteksjon og respons.

Den nedsatte cybersikkerhetstjenesten er den siste i en stadig voksende bank av CHAS-medlemsfordeler designet for å hjelpe medlemmenes virksomheter til å trives og spare dem tusenvis av pund i året. Andre fordeler inkluderer tilgang til en gratis juridisk hjelpelinje, 20 % rabatt med Speedy Hire, TradePoint-kort som gir 10 % rabatt på B&Q, samt rabatterte opplæringskurs og gratis tilgang til e-læringsressurser.

Ian McKinnon, administrerende direktør i CHAS, kommenterer: “Cybersikkerhet er en pågående og stadig utviklende utfordring for våre medlemmer, og mange organisasjoner mangler intern ekspertise til å håndtere dette problemet effektivt internt. Vi er glade for å samarbeide med Norm for å tilby våre medlemmer en enkel og rimelig løsning.

“Vår avtale med Norm vil gjøre det mulig for CHAS-entreprenører å takle denne utfordringen på strak arm og er nok et eksempel på CHAS sin forpliktelse til å hjelpe medlemmene med å forenkle og strømlinjeforme sine risikostyringsprosesser.”

Pete Bowers, COO i Norm, legger til: “CHAS har en sterk merittliste med å hjelpe entreprenører og kunder med å heve standarder for risikostyring på tvers av et bredt spekter av problemstillinger innenfor flere sektorer. Vi er glade for å samarbeide med CHAS for å utvide denne innflytelsen til cyberrisiko og hjelpe entreprenører innen sektorene de opererer i med å heve cybersikkerhetsstandardene.

“Norms tjenester vil hjelpe CHAS-medlemmer innen byggebransjen og andre steder med å styrke deres cybersikkerhetsforsvar kostnadseffektivt og praktisk.”

For å finne ut mer om hvordan CHAS kan hjelpe din bedrift, ring CHAS i dag på 0345 521 9111 eller besøk deres hjemmeside herKilde