Citroën UK introduserer ny online reservasjonsplattform og utstyrsnivåer for sin LCV-serie

Jan 23, 2023 | Diverse


Citroën UK introduserer ny online reservasjonsplattform og utstyrsnivåer for sin LCV-serie

Citroën UK har introdusert en ny online reservasjonsplattform for sin lette kommersielle kjøretøyserie (LCV), som begynner med Berlingo Van. Citroën-merket har også avduket nye utstyrsnivåer for hele varebilutvalget – Berlingo Van og ë-Berlingo Van, Dispatch og ë-Dispatch, Relay og ë-Relay.

1. NY RESERVERINGSPLATTFORM FOR LCV

Nå tilgjengelig via nettstedet til Citroën UK, er den nye LCV-reservasjonsplattformen en del av Citroëns omnikanal-tilnærming, designet for å gjøre kjøpsprosessen så enkel som mulig for kundene. Den nye plattformen vil bli rullet ut på tvers av Citroëns lette nyttekjøretøy-serien i år, og kan allerede brukes til å reservere de stadig populære Berlingo Van- og ë-Berlingo Van-modellene. Direkte tilgang er via denne link.

Kunder som legger inn en første reservasjon på nettet med et fullt refunderbart reservasjonsgebyr på £199, vil bli kontaktet innen én arbeidstime for å bekrefte alle detaljene og legge til en eventuell delbyttevurdering. Kunder vil da ha muligheten til å velge sitt foretrukne forretningssenter for å levere kjøretøyet. En lokal Business Manager vil deretter kontakte kunden for å fullføre og fullføre bestillingen. Kunder som fortsetter sin online reservasjon til en bekreftet bestilling, vil dra nytte av prioritert bygg og muligheten for levering hjemme eller på kontoret.

I tråd med Citroëns ‘Fair Pricing’-policy kan kundene skreddersy kjørelengde, depositum, forhåndsleie og lengde på perioden, sammen med muligheten til å legge til detaljer om en delbytte før de går videre med reservasjonen.

Eurig Druce, administrerende direktør i Citroën UK, sa: “Vi vet at brukervennlighet og effektivitet er nøkkelen til suksess for enhver bedrift, og denne nye plattformen gir kundene muligheten til å reservere sitt nye kjøretøy på en måte og til et tidspunkt som er mest praktisk. til dem. Berlingo Van var Storbritannias mest solgte kompakte varebil i 2021 med fortsatt suksess i 2022, og jeg er glad for at denne plattformen vil gjøre det enda enklere for flere bedrifter å utvide flåtene sine med Citroën.»

2. NYE TRIMNIVÅER PÅ Tvers av LCV-serien

De nye utstyrsnivåene som ble introdusert for Berlingo Van og ë-Berlingo Van, og Dispatch og ë-Dispatch er ‘Enterprise Edition’ og ‘Driver Edition’, som bygger på Citroëns etablerte rykte for å levere LCV-er for å dekke alle flåte- og forretningsbehov. De to nye trimnivåene erstatter de tidligere ‘Enterprise Pro’- og ‘Driver Pro’-versjonene.

For relé- og ë-relémodeller, ‘Enterprise’ og ‘Driver’ trim er erstattet med en enkelt ‘Enterprise Edition’ trim.

3. BERLINGO VAN OG Ë-BERLINGO VAN

De stadig populære Berlingo Van- og ë-Berlingo Panel Van-modellene er tilgjengelige i både utstyrsnivåer i M- og XL-lengder, og XL-lengder i ‘Enterprise Edition’-dekor for femseters Crew Van. Varebiler er tilgjengelige med nyttelast fra 650 kg opp til 1000 kg. Helelektriske ë-Berlingo Van-varianter kan spesifiseres i enten M- eller XL-lengder med en nyttelast fra 750 kg til 800 kg. Crew Vans har en nyttelast på 843 kg i XL-lengde. ë-Berlingo Crew Van-varianter er tilgjengelige med en nyttelast på 721 kg.

‘Enterprise Edition’-versjoner er spesifisert med utstyret og teknologiene som bedrifter og flåteoperatører oftest søker i varebilene sine. Som standard kommer ‘Enterprise Edition’-varianter med klimaanlegg, cruisekontroll med variabel hastighetsbegrenser, elektriske vinduer med ett-trykksbetjening og elektrisk justerbare sidespeil. Standard sikkerhetsteknologi inkluderer Citroën Connect Box med nød- og hjelpesystem, og en alarm. Infotainmentsystemet styres via en åtte-tommers fargeberøringsskjerm med Apple CarPlay™ og Android Auto, eller via de rattmonterte kontrollene. Standard er også Bluetooth®-tilkobling, DAB-radio og en USB-port.

‘Driver Edition’-trim forbedrer ‘Enterprise Edition’-spesifikasjonen med tilleggsteknologier og stylingforbedringer. Kundene drar nytte av automatiske vindusviskere med Magic Wash® spylerdyser integrert i bladene, bakre parkeringssensorer og et ryggekamera, samt elektrisk sammenleggbare oppvarmede sidespeil. Ytterligere stylingforbedringer inkluderer 16-tommers felger med ‘Twirl’-hjulkanter eller valgfrie ‘Starlit’ svarte lettmetallfelger og en ‘Look Pack’, som legger til kroppsfargede sidegnidningslister og matchende bakre støtfanger.

Innvendig får ‘Driver Edition’-varianter et seksveis justerbart førersete med justerbar hodestøtte, korsryggstøtte og oppbevaring under setet. Også inkludert er Extenso® modulært sammenleggbart passasjerbenksete med dreibart skrivebord og ekstra oppbevaring. En automatisk håndbrems og Citroën Connect Navigation, et multifunksjonsratt og stemmegjenkjenning forbedrer bekvemmeligheten.

Vinneren av What Van? ‘Van of the Year’ 2022 og DrivingElectric ‘Best Small Electric Van’ 2023, ë-Berlingo Van har en 100kW elektrisk motor som produserer 136hk og 260Nm dreiemoment, og er i stand til opptil 171 miles rekkevidde (WLTP kombinert syklus). Støtter opptil 100 kW hurtiglading, en 0-80 % opplading tar bare 30 minutter.

I tillegg til standardutstyret som er tilgjengelig, har Citroën UK også laget et utvalg av fem tilleggspakker for å la kundene tilpasse varebilen til deres individuelle eller forretningsmessige behov.

4. FORSENDELSE OG Ë-UDSENDELSE

Sendebiler kan spesifiseres enten som en elektrisk ë-Dispatch-versjon med enten et 50kWh eller 75kWh batteri, eller med en rekke effektive dieselmotorer. Dispatch- og ë-Dispatch-versjoner er tilgjengelige i både ‘Enterprise Edition’ og ‘Driver Edition’ trim, i begge varebiler, som seksseters Crew Van-versjoner.

Varebiler er tilgjengelige i enten M- eller XL-lengder, med nyttelast fra 1170 kg til 1446 kg avhengig av valgt drivverk. ë-Dispatch Panel Van-varianter er tilgjengelige i både M- og XL-lengdevarianter, og når den er utstyrt med 50kWh-batteriet har en nyttelast på 1.226 kg, mens de som er utstyrt med 75kWh-batteriet har en nyttelast på 1.002 kg.

Sende ‘Enterprise Edition’-varebiler drar nytte av den nyeste Citroën Connect Box med nød- og assistentsystem, cruisekontroll med variabel hastighetsbegrenser, DAB-radio, Bluetooth®, USB-port og en syv-tommers berøringsskjerm med Apple CarPlay™ og Android Auto. Klimaanlegg, ettrykks elektriske vinduer samt elektrisk justerbare sidespeil og alarm er også standard. Eksternt drar Dispatch ‘Enterprise Edition’ nytte av 16-tommers stålfelger med svarte senterkapper og parkeringssensorer bak. Et dobbel passasjerbenk med et oppbevaringsbrett forbedrer kabinens praktiske funksjonalitet.

I tillegg til standardutstyret som er tilgjengelig på ‘Enterprise Edition’, legger ‘Driver Edition’-variantene tåkelys foran, automatiske lys med integrert LED-kjørelys, samt automatiske vindusviskere og elektrisk sammenleggbare oppvarmede sidespeil. ‘Driver Edition’-varianter drar nytte av den nyeste Citroën Connect Nav med et treårs gratis abonnement på trafikkoppdateringer i sanntid inkludert, samt Visio Park 180°-kameraet. Bygger på standard Dispatchs lagringsplass i hele kabinen, ‘Driver Edition’-varebiler drar også nytte av Moduwork® dobbel passasjerbenksete med et nedfellbart ytre sete med en Moduwork® gjennomlastingsklaff, samt en nedfellbar skrift bord i sentral seterygg med integrert oppbevaringsrom. Eksternt får ‘Driver Edition’-varebiler også ‘Look Pack’ med karosserifargede støtfangere foran og bak, gnistlister på sidene og utvendige dørhåndtak samt 17-tommers hjul med hjullister.

Alle ë-Dispatch LCV-er drives av en 100kW (136hk) elektrisk motor og er tilgjengelig med enten 50kW eller 75kW batterier. Varebiler utstyrt med 50 kWh-batteriet er i stand til 137 miles på WLTP kombinert syklus og 205 miles av rekkevidde på WLTP bysyklus. De som er utstyrt med det større 75 kWh-batteriet er i stand til 196 på WLTP kombinert syklus og 267 miles rekkevidde på WLTP bysyklus. En lading ved hjelp av en rask offentlig 100kW-lader fra 0-80 % vil ta 30 minutter for 50kW-batteriet, og 45 minutter for kjøretøyer utstyrt med det større 75kWh-batteriet.

5. RELÉ OG Ë-RELE

Relé- og ë-Relé-modeller drar også nytte av et strømlinjeformet utvalg på tvers av både varebil- og vindusbilvarianter. Varebiler er tilgjengelige i ni lengder og høydekonfigurasjoner med en rekke nyttelaster fra 1 380 kg til 1 570 kg avhengig av konfigurasjonen. ë-Relay Panel Vans er tilgjengelig i to høyde- og lengdekonfigurasjoner, begge med en nyttelast på 735 kg. Vindusbilvarianter er tilgjengelige i to høyde- og lengdekonfigurasjoner med enten en nyttelast på 1 495 kg eller 1 870 kg.

Det strømlinjeformede ‘Enterprise Edition’ trimnivået som er tilgjengelig på alle Relay og ë-Relay varebiler betyr at alle modeller drar nytte av klimaanlegg som standard, cruisekontroll med variabel hastighetsbegrenser, elektriske frontvinduer og oppvarmede elektrisk justerbare speil. 15-tommers eller 16-tommers stålfelger er standard avhengig av variant. Alle Relé- og ë-Relé-modeller drar nytte av de nyeste sikkerhetsteknologiene, inkludert ESC med Hill Start Assist, Emergency Brake Assist, elektronisk bremsekraftfordeling samt ekstern sentrallås med blokklåsing og en perimetrisk alarm.

I tillegg nyter sjåførene en syv-tommers fargeberøringsskjerm med DAB-radio, Apple CarPlay™ og Android Auto. Det er også integrert satellittnavigasjon, Bluetooth®, en USB-kontakt og rattmonterte kontroller for enkel bruk. Dieselvarianter får også Telematic Box for Free2Move Connect Fleet Services for bedriftskunder.

Relé er tilgjengelig med en rekke effektive dieselmotorer i både varebil- og vindusbilvarianter. ë-Reléet er tilgjengelig som en varebil med et 75 kWh batteri med en 90 kW (120 hk) elektrisk motor og er i stand til 154 miles rekkevidde på WLTP kombinert syklus og kan lades fra 0-80 % på bare 1 time ved bruk av en 50kW hurtiglader.

Finn ut mer herKilde