City & Guilds kjøper elektrisk opplæringsleverandør Trade Skills 4U

Nov 3, 2022 | Diverse


City & Guilds kjøper elektrisk opplæringsleverandør Trade Skills 4U

City & Guilds, den globale kompetanseutviklingsorganisasjonen, har i dag annonsert oppkjøpet av Trade Skills 4U, en av Storbritannias ledende opplæringsleverandører for elektroteknikk, fra private equity-selskapet Palatine.

Etablert i 2005, Trade Skills 4U har hjulpet over 90 000 individer i alle aldre med å trene og omskolere ferdigheter som fører til fortsatt arbeid og karriere. Trade Skills 4U leverer et bredt spekter av opplæring og vurdering i den elektriske sektoren, inkludert Skills Bootcamps, lærlingeplasser og City & Guilds akkrediterte kvalifikasjoner. Kursene leveres via treningssentre over hele landet, inkludert Gatwick, Leeds, Coventry og Warrington, og også via en rekke markedsledende nettbaserte programmer.

Trade Skills 4U styrker City & Guilds sitt tilbud på tvers av engineering, konstruksjon og transport, etter oppkjøpet av jernbanetreningsselskapet Intertrain i november 2019. Det støtter også City & Guilds sin ansvarlige forretningsagenda, med Trade Skills 4U som allerede leverer en pakke med grønt ferdighetstrening for å støtte mennesker i å leve og jobbe mer bærekraftig.

Med betydelige kompetansegap over hele landet, viste City & Guilds’ Great Jobs-undersøkelse publisert tidligere i år at det vil være 3,1 millioner viktige ledige stillinger i bransjer, inkludert konstruksjon, ingeniørfag og transport i løpet av de neste fem årene. Det er betydelig etterspørsel etter kompetanseheving i disse nøkkelnæringene for å møte denne etterspørselen. Ved å kombinere styrkene til både City & Guilds og Trade Skills 4U, vil de levere elektrisk opplæring som støtter arbeidsstyrken for å sikre effektiv og sikker praksis i hjem, arbeidsplasser og samfunn.

Kirstie Donnelly MBE, administrerende direktør i City & Guilds, sa: “Trade Skills 4U slutter seg til City & Guilds-fellesskapet på et kritisk tidspunkt da Storbritannia sliter med alvorlig kompetansemangel. Trade Skills 4U er stolt av inkludering og fjerning av barrierer for arbeid, og sikrer at enkeltpersoner fra alle samfunnslag kan få tilgang til ferdighetstrening av høy kvalitet som fører til meningsfulle karrierer. Dette er perfekt i tråd med vårt City & Guilds formål om å hjelpe folk til jobber, og ved å forkjempe dette sammen kan vi sikre at vi ytterligere gir muligheter og ferdigheter som trengs for å lykkes.»

Carl Bennett, grunnlegger og administrerende direktør for Trade Skills 4U, sa: «Sammen med City & Guilds er det vår misjon å støtte levering av elektrisk opplæring i Storbritannia. Dataene om kompetansemangel som forventes i årene som kommer er alarmerende. Så, ettersom vi stoler mer på vår digitale kapasitet og det elektriske systemet som driver den, må vi prioritere levering av elektrisk opplæring. Selv om det er mye å gjøre, er vi sammen en del av løsningen, og vi vil gjøre alt vi kan for å støtte vår bransje.”Kilde