CK Tools nye borkroner lover å få brukere ut av trange steder

Mar 21, 2023 | Diverse


CK Tools nye borkroner lover å få brukere ut av trange steder

CK Tools, det pålitelige valget for fagfolk, har lansert de korteste riflede trebitene på markedet. Fast4Access-bor, bare 80 mm i lengde, vil tillate brukere å bore gjennom tre for å lage rene og raske hull på begrenset plass.

50 prosent kortere enn den eksisterende Fast4-serien, og 30 prosent kortere enn tilsvarende produkter på markedet, er Fast4Access ideell når plassen er for trang til å bore et hull på, eller nøyaktighet er avgjørende. Designet for trange hjørner, mindre bjelkelag og jobber der jevn kjøring er kritisk – for eksempel installasjon av rør gjennom flere bjelker – Fast4Access lover raske, ryddige resultater når du borer i tre.

De høyytelsesborene har en gjenget skrutupp for høyere borehastighet, og fire skjæreflater som gir rene, nøyaktige hull ved hastighet. Dens fire-fløytedesign sikrer også rask fjerning av treflis og rusk.

  • Fast4 Access 3
  • Fast4 Access 4

Fast4Access er laget i henhold til CK Tools’ varemerke høye standarder, og er laget av høykarbonstål med svart oksidbelegg, noe som gjør den klar og sikker mot korrosjon. For økt holdbarhet kan den også slipes av brukeren. Dens 6,35 mm sekskantskaft og utvalg av kjernestørrelser (16 mm, 20 mm, 22 mm og 25 mm) gjør Fast4Access’ brukervennlighet.

Brinley Buckley Roberts, merkevaresjef hos CK Tools, sier: «Denne nyeste serien lover alle egenskapene til vår standard Fast4-serie – holdbarhet, hastighet, presisjon, renslighet – i den minste pakken på markedet. Det kommer til å forenkle og rydde vanskelige jobber i utallige scenarier, fjerne behovet for å bore på skrå og produsere pene og ryddige hull uten å ofre hastighet eller kraft.

“Som med alle våre produkter, har serien blitt laget med presisjonsteknikk og lover lang levetid samt flotte resultater. Disse bitene kan være bittesmå, men de kommer til å ha stor innvirkning.»

Finn ut mer herKilde