CU Phoscos LED-flomlysoppgradering ved Wattisham Flying Station gir 46 000 pund årlige besparelser for forsvarsdepartementet

Apr 10, 2023 | Diverse


CU Phoscos LED-flomlysoppgradering ved Wattisham Flying Station gir 46 000 pund årlige besparelser for forsvarsdepartementet

I samarbeid med VIVO Defence Services, erstattet CU Phosco åtte High Mast Floodlight Systems med FL810 LED Area Floodlight, en Dark Sky-vennlig løsning som oppfyller alle kravene for CAP168-overholdelse.

VIVO Defence Services, et selskap som forvalter Forsvarets bygde eiendom, fikk i oppgave å erstatte Wattisham Flying Stations åtte High Mast Floodlight Systems, som hver bærer 5no 1000W SONT-flomlys. I samarbeid med Forsvarsdepartementets Defence Infrastructure Organization (DIO), har VIVO utviklet en dyp forståelse av MOD-kultur, etos, struktur og praksis og benytter en teknologiaktivert forpliktelse til å forbedre kundetilfredshetsnivået, ressurseffektiviteten og brukerproduktiviteten.

Stuart Murray, CU Phosco, beskriver at “teknologien har kommet langt siden vi installerte våre FL444 SONT-flomlys i 2001, så prosjektet ga et utmerket potensial for betydelige energibesparelser.”

Paul Wright, VIVO-prosjektleder, Wattisham Flying Station, legger til: “Konseptet ble skapt av Wattisham Flying Stations DIO SEFM, Larry Allsop etter en lysfeil på høyt nivå. Det ble fremhevet at VIVO skulle gjennomgå det eksisterende belysningssystemet og levere en praktisk og kostnadseffektiv løsning, som inkluderer bærekraftsløsninger i design og installasjon med støtte og veiledning fra CU Phosco.

Ved å bruke de eksisterende 40 m høye mastene jobbet CU Phosco tett med VIVO for å finne den optimale LED-lyskasteren for flyplassen.

CU Phoscos interne team fullførte lysdesignet, og kontraktsteamet leverte LED-erstatningen innen en uke.

Ideell for å erstatte eksisterende 1kW flomlyssystemer, den valgte armaturen, FL810 LED Area Floodlight, gir en svært effektiv løsning for flyplassen.

FL810s kjøleribber er optimert med et stort overflateareal for raskt å trekke varme bort fra LED-ene. Ventiler laget av de vertikale kjølefinnene akselererer naturlig konveksjon gjennom kjøleribben. Den stigende varme luften trekker inn kald luft nedenfra, kjøler umiddelbart ned LED-ene og maksimerer levetiden og lyseffekten. Denne kjøleeffekten sikrer at FL810s høye effektivitet opprettholdes gjennom hele levetiden.

Den blendende, Dark Sky-vennlige løsningen oppfyller alle kravene til CAP168-samsvar og begrenser påtrengende lys til omgivelsene. Videre sikrer dens utmerkede CRI utmerkede visuelle forhold for helikopterpilotene på flyets standplasser.

Flomlysets overlegne energieffektivitet har gitt 64 % energibesparelser, og hjelper VIVO med å levere en årlig reduksjon på £46 000 i strømkostnader for MOD, med en tilbakebetaling på under 2,5 år.

Dessuten, med bærekraft i tankene, er armaturen fullt resirkulerbar ved slutten av levetiden. Paul Wright, VIVO-prosjektleder, Wattisham Flying Station, konkluderer: “Løsningen var høyere enn det Larry Allsop og jeg forventet. Den enkle installasjonen og støtten til FACIT Testing Ltd, Norwich, for deres administrasjon og innlevering av ferdigstillelsesattester var imponerende for arbeidet, det samme var kostnadsbesparelsene, og jeg vil anbefale FACIT og CU Phosco på det sterkeste.»

For mer informasjon, klikk herKilde