De 3 beste smart-TV-ene med Alexa innebygd

Oct 24, 2022 | Smarthus


De fleste av TV-ene vi kommer over i dag har etiketten som “smarte” TV-er. Saken er at ikke alle smart-TVer er skapt like. Hver modell har sine egne funksjoner og fordeler. Noen av disse funksjonene er vanskelige å skille. Å ha en TV som har Alexa innebygd er ikke det samme som å ha en TV som er Alexa-kompatibelfor eksempel.

Noen smarte TV-er er integrert spesifikt med Amazons Fire TV, Roku eller Android OS-plattform. Andre bruker sitt eget smarte operativsystem og leveres forhåndslastet med strømmetjenester som Netflix.

For en bedre forståelse av hva en Smart TV er, sjekk ut denne artikkelen.

Det er en ny generasjon smart-TVer bygget av produsenter som har inngått samarbeid med Amazon. Dette er noen av de beste smart-TV-ene, og de kommer med Amazons Alexa, innebygd. Denne artikkelen skal dekke det beste av disse og hjelpe deg med å sortere gjennom de faktiske forskjellene for å gjøre et mer informert kjøp.

Hvorfor velge en smart-TV med Alexa innebygd?

Trenger du Alexa i TV-en din? Nei. Er det flott å ha? Absolutt. Stemmestyrt hjemmeautomatisering er blant en av våre store moderne bekvemmeligheter. Fra januar 2020 har over 1/3 av husstandene en smarthøyttaler, og det antallet vokser kontinuerlig.

Med et Amazon Echo i forbindelse med kompatible smart-TV-produkter kan du bruke talekommandoer for å skru opp volumet, bytte kanal eller til og med bytte mellom innganger. Du kan slå TV-en på og av ved hjelp av talekommandoer. Du kan til og med søke etter favorittmusikken, TV-serien eller filmen din – alt uten å berøre en fjernkontroll en gang. Dette blir en kraftigere opplevelse når Alexa er innebygd i selve TV-en.

Denne virkelig hands-off-opplevelsen gjør at disse TV-apparatene skiller seg ut fra resten. Bonusbiten er at du kan bruke din Alexa-integrerte TV til å kontrollere annet smarthustilbehør spredt over hele huset ditt. Dette kan inkludere demping av lysene, låsing av inngangsdøren og visning av Ring Doorbell-kameraet på TV-skjermen.

Slik ser du på TV på Your Echo Show …

De 3 beste smart-TV-ene med Alexa innebygd

Vi har utført grundige undersøkelser av TV-bransjens toppmodeller for å lage denne guiden for tre beste smart-TV-er med Alexa innebygd. Hver modell er en utmerket smart-TV bygget for ulike budsjetter og krav. La oss komme til det!

Insignia Fire TV Edition

Beste Fire TV Edition Smart TV

Helt nye Insignia NS-65DF710NA21 65-tommers Smart 4K UHD - Fire TV Edition, utgitt 2020

Insignia Fire TV Edition (finnes her på Amazon) er vårt valg for den beste Fire TV-en, noe som betyr at operativsystemet er det samme som om du brukte en Fire Stick. Denne smart-TVen har flott bildekvalitet, et høyt naturlig kontrastforhold og produserer dype svarte farger. Den integreres perfekt med Amazon Alexa stemmeassistent til ulike formål, og det er flere grunner til å elske denne modellen.

Skjermstørrelser tilgjengelig

Denne Insignia Fire TV Edition er tilgjengelig i 43″, 55″, 50″ og 65″ skjermstørrelser, noe som gir deg et bredt utvalg av alternativer å vurdere hvis du planlegger å få denne modellen. Du kan velge den størrelsen som passer deg best. Prisen vil selvsagt spille en rolle i dette. Imidlertid kan denne modellen gi deg utmerket verdi for investeringen din uansett størrelse.

Vedtak

4K-oppløsning gir en krystallklar skjerm med forbløffende detaljer. Den har en HDR-kompatibel LED-skjermsom gir deg utmerket bildekvalitet for å nyte dine favoritt TV-programmer, filmer og videoer.

Oppdateringsfrekvens

Insignia smart-TV kommer med en standard 60 Hz oppdateringsfrekvens som gir deg en jevn seeropplevelse for alle HD-videoene dine. Den lar deg nyte en oppslukende opplevelse av å se på TV kombinert med den fantastiske 4K-oppløsningen.

Tilkoblingstyper

Smart-TV-en kommer med tre HDMI-inngangsporter, den har en digital TV-tuner, og den kommer også med en standard fjernkontroll. I tillegg er det en analog lyd 3,5 mm-kontakt som du kan koble til et eksternt høyttalersystem hvis du vil. TV-en har også en komposittvideoinngang hvis du noen gang vil koble til en inngangsenhet som støtter det.

Du kan også koble til en USB-stasjon via den enkle USB-porten på TV-en. Insignia Fire TV 4K Edition kan kobles til internett via WiFi-tilkoblingen din eller direkte via en Ethernet-kabel som du kan koble til Ethernet-porten. Yo. kan også koble 3,5 mm-kontakten til en lydplanke, selv om systemet kommer med fantastiske innebygde høyttalere for høy og klar lyd for alle favorittfilmene dine.

Samsung 85″ klasse krystall

Beste filmopplevelse

SAMSUNG 85-tommers klasse Crystal UHD TU-8000-serien - 4K UHD HDR Smart TV med Alexa innebygd (UN85TU8000FXZA, 2020-modell)

TU-8000-serien Samsung Class Crystal (finnes her på Amazon) vinner valget for beste kinoopplevelse. For å være ærlig med deg, vil jeg navngi dette den beste generelle TV-en på listen vår med innebygd Alexa. Navnet Samsung taler for seg selv i TV-bransjen, selv for ekte smart-TV-entusiaster.

*Merk. Hvis du vil oppgradere til en QLED-skjerm for bedre kontrast, sjekk ut Samsung Class QLED Q90T-serien (finnes her på Amazon). Denne har også Alexa innebygd. Disse blir imidlertid litt dyrere.

Skjermstørrelser tilgjengelig

De Samsung TU-8000 Series TV er tilgjengelig i 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ og 85″ skjermstørrelser. Det er noe for enhver bruker. Enten du trenger en ny UHD-TV til soverommet ditt, eller du lager et toppmoderne hjemmekinosystem, finnes det en Samsung TU-8000-skjerm som passer for alle rom.

Vedtak

Samsung smart-TV-modellen gir fantastisk en fantastisk 4k UHD bilde til en rimelig pris. Dette er en av de beste TV-skjermene med mørke svarte og farger omtrent så nær den ekte varen du kan komme. Den eneste måten du kan si at dette ikke er en OLED-TV, er hvis du setter den ved siden av en. Krystallprosessoren forvandler øyeblikkelig alt du ser på til krystall 4k. Det er en HDR-kompatibel TV som gir deg en fargedefinisjon du ikke finner i vanlige HD-TVer.

Oppdateringsfrekvens

Samsung TU-8000 har også en imponerende 120 Hz oppdateringsfrekvens som gjør alt ved seeropplevelsen mye mer oppslukende og jevnere for din fornøyelse. Dette er en annen spesifikasjon som skiller seg fra de andre Alexa TV-ene på listen vår. 120 Hz vil redusere potensiell bevegelsesuskarphet betydelig, og skape et mye klarere bilde.

Tilkoblingstyper

TU-8000 har tre HDMI-porter, to USB-porter, en optisk lydport, komposittvideoinnganger og en Ethernet-port. Den har selvfølgelig WiFi-tilkobling hvis du ikke vil bruke en Ethernet-kabel.

Denne TV-en har Bixby så vel som Alexas stemmeassistent. Den eneste ulempen med Samsung er at app-alternativene dine er mer begrensede enn de er med en Fire TV.

Insignia 720p Smart TV – Fire TV Edition

Insignia NS-32DF310NA19 32-tommers Smart HD TV - Fire TV Edition

Beste budsjettalternativ

Ingen sa at du ikke kan finne en Alexa TV på et budsjett. Denne Insignia 720p smart-TV er et utmerket alternativ hvis du ikke ønsker å bruke mye penger. NS-32DF310NA19 (finnes her på Amazon) er en annen av Insignias Fire TV-utgaver. Her vil du motta grunnleggende smart-TV-funksjoner med tilleggsbonusen til Amazons Alexa stemmeassistent. Du vil fortsatt motta et HD-bilde, men oppløsningen vil ikke være like god som de to andre Alexa-smart-TV-ene på listen.

Skjermstørrelser tilgjengelig

Denne Insignia smart-TVen er tilgjengelig i 24″ og 32″ skjermstørrelser, noe som gjør den ideell hvis du vil ha en TV på soverommet uten at settet tar for mye plass. Dette vil også være en flott TV for barnerommet eller til og med på veggen på kjøkkenet ditt.

Vedtak

Igjen, de kompromitterte på dette området for å gi deg en rimelig smart-TV. Med en 720p-oppløsning kommer ikke dette til å være en ideell hjemmekino-TV. Med den mindre skjermstørrelsen vil den imidlertid henge med 1080p-modeller. For mange brukere vil denne TV-en være like god som en hvilken som helst 25-tommers eller 32-tommers smartmodell.

Oppdateringsfrekvens

60Hz oppdateringsfrekvens er standard for en TV av denne størrelsen. Den gir en jevn seeropplevelse for alle favoritt-TV-programmene, -videoene og -filmene dine.

Tilkoblingstyper

Denne TV-en har alle tilkoblingsmulighetene du kan forvente av en moderne smart-TV. Den kommer med tre HDMI-innganger, en USB-inngang, en Ethernet-port, hodetelefonkontakt, RCA-inngang og en optisk lydutgang. Akkurat som med de andre modellene kan du koble til internett ved hjelp av WiFi-tilkoblingen eller en Ethernet-kabel. Det er også en RF-antenneinngang hvis du ønsker å bruke den.

Du kan koble TV-en til en lydplanke for bedre lyd, selv om de innebygde høyttalerne gir bedre lydkvalitet enn forventet. Denne Insignia TV med innebygd Alexa tilbyr mange store funksjoner i en mindre pakke (og prispunkt).

Konklusjon

Smart-TV-er blir bedre og bedre. Det fantastiske med Alexa-integrerte TV-er er at du kan få bekvemmeligheten til Amazons stemmeassistent, pluss en hel underholdningspakke innebygd i én enhet. Etter min mening er dette de beste TV-ene som har Alexa. Til syvende og sist vil selvfølgelig den endelige avgjørelsen være din.

Forhåpentligvis har du funnet dette nyttig! Lykke til å se!

Vil du vite hvordan du bruker en firestick på datamaskinen din? Sjekk ut denne artikkelen!Her er kilden til saken

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...