De beste merkene for hjemme-CCTV

Oct 6, 2022 | Diverse


Å sette opp sikkerhetskameraer for hjemmet ditt kan være mer komplisert enn mange i utgangspunktet er klar over. Det er mange kriterier å vurdere, inkludert om CCTV-systemet ditt vil være kablet eller trådløst, hvor du skal plassere kameraene, om du skal bruke et system med en app eller ikke, og hvor mye minneplass DVR-en din vil kreve. En av de viktigste avgjørelsene du må ta er hvilket merke CCTV-system du skal kjøpe. Mens mange merker tilbyr konkurrerende prispoeng, funksjoner og verdi, er det fortsatt viktig å skille mellom merkene og finne den som gir hjemmet ditt de fordelene som passer best for deg.

Hva du bør vurdere når du bestemmer deg for CCTV-merker

Når du ser på CCTV-kamerasystemer, er det noen få forskjeller å se etter mellom merkene som er tilgjengelige. Noen av de viktigste faktorene du bør vurdere når du bestemmer deg for det beste merket for deg inkluderer:

Moderniteten til utstyret

Mange fremskritt har blitt gjort de siste årene i verden av sikkerhetskamerasystemer, og noen merker har ikke nødvendigvis fulgt med tiden. Funksjoner som å få tilgang til feeds fra en app, ha høyoppløselige kameraer, anstendige mengder minnelagring og dag-/nattsynskameraer er alle ganske utbredt med moderne teknologi, og det er sjelden verdt å kjøpe kamerasystemer som ikke er på linje.

Forhandler av CCTV-utstyr

Selv om mange CCTV-systemprodusenter tilbyr direktesalg av utstyret deres, velger mange av disse leverandørene å selge gjennom forhandlere. I mange tilfeller kan kjøp av et system gjennom en forhandler som Costco eller en avansert elektrisk grossist bety at kjøperen får bedre priser og kundebehandling enn de ellers ville fått, noe som gjør det verdt å se nærmere på lokale pålitelige leverandører før du kjøper et system.

Wifi vs. Kablede kameraer

Mange merker produserer utelukkende wifi- eller kablede kameraer, og det er viktig å vite hvilken type kamerasystem som passer best til hjemmet ditt før du i det hele tatt ser på merker. Sørg for at du velger den typen som gir deg den beste tilgjengeligheten og påliteligheten kan gå en lang vei for å sikre eiendommen din og fremtidig bekvemmelighet.

Vanlige merker for CCTV-systemer

Det er tonnevis av merker med CCTV-systemer der ute, og når du velger et kamerasystem, er det viktig å merke seg at når de riktige kablene er trukket for et kamerasystem, kan kameraene byttes ut ganske enkelt hvis du trenger å bytte merker så lenge kameraene og DVR-systemet er av riktig kvalitet og tilkoblingsstil. Noen av de vanlige merkene for hjemmesikkerhetskamerasystemer inkluderer:

Lorex

Lorex er et av de beste merkene for sikkerhetskameraer som er tilgjengelig. De gir ekstremt sikre feeder som er vanskelige å hacke og har et stort utvalg av kameratyper med en rekke funksjoner. De må vanligvis installeres av elektrikere da de krever strømkilder og ofte trenger Cat6-kabler for å gå til en DVR-maskin, men de er absolutt verdt prisen hvis sikkerheten til hjemmet ditt er en bekymring. De kan også kjøpes gjennom de fleste forhandlere som selger sikkerhetssystemer, noe som betyr at du ikke alltid trenger å forholde deg direkte til Lorexs kundeservice.

SimpliSafe

SimpliSafe har et bredt utvalg av kameraer i sitt utvalg, og de er blant de enklere systemene å installere, konfigurere og bruke. De er ganske rimelige og har en flott app for å overvåke hjemmet ditt også, men de fleste av systemene deres krever en abonnementsbase for iCloud-lagring av videofeeder.

ADT

ADT tilbyr avanserte kameraer til ganske rimelige priser sammenlignet med merker av lignende kvalitet. Kameraene er blant de mest pålitelige på markedet når det gjelder holdbarhet og hack-motstand, noe som gjør dem til en utmerket langsiktig investering. ADT har også et utmerket videoanalysesystem som muliggjør enkel differensiering mellom typer hendelser, noe som gjør det enkelt å bla gjennom viktige feeds.

Hvis du vil snakke mer om hvilket kameramerke som er best for deg, vil teamet hos Expert Electric gjerne hjelpe. Ring oss og få en av våre erfarne elektrikere innom for et gratis overslag.

Kilde