De elektriske farene ved gamle eiendommer

Dec 15, 2022 | Diverse


Hvis du eier en eldre bolig, er det viktig å vite hva slags farer som kan følge med det for å holde eiendommen din og familien din trygge. Eldre bygninger har en mye større risiko for overspenninger, kortslutninger og elektriske branner på grunn av deres gamle og ofte utdaterte elektriske systemer, så det er ekstremt viktig å få eiendommen din inspisert av en sertifisert elektriker med jevne mellomrom. Elektriske farer i gamle eiendommer kan være vanskelig å finne med mindre du vet hva du skal se etter. Ring de erfarne fagfolkene hos Expert Electric for å sikre at hjemmet ditt er beskyttet.

Gamle bygninger og elektriske branner

Utdaterte ledningspraksis og materialer er hovedårsaken til elektriske branner, og elektriske problemer er den tredje vanligste årsaken til hjemmebranner, rett etter matlagings- og oppvarmingsproblemer. Det er en lang rekke elektriske farer som ofte oppstår i eldre bygninger, inkludert:

Utilstrekkelige kretsavsetninger

Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har antallet elektriske enheter som er vanlige i hjemmene økt, og mengden strøm som hvert apparat krever har også økt. Hvis en elektrisk krets ikke oppfyller behovene til enhetene som kjøres av den, vil den vanligvis bare sprenge bryteren eller sikringen; Men hvis disse forholdsreglene mislykkes, kan det føre til overoppheting av ledninger og elektrisk brann.

Utdatert utstyr

Etter hvert som utstyret eldes, kan det bli skadet eller begynne å bli dårligere. Når dette skjer, blir utstyr som en gang var trygt en stor fare for elektrisk støt og elektrisk brann. Tynnende isolasjon, gnagertyggede ledninger og sprø, rustne eller bøyde metallkomponenter er bare noen av måtene elektrisk utstyr kan bli skadet over tid.

Utdaterte praksiser og standarder

Vår forståelse av de beste elektriske praksisene og sikkerhetsstandardene har vokst over tid, det samme har teknologien vår. Det er mange typer elektriske systemer som ikke lenger er relevante som må skiftes ut, og mange måter som sikkerhets- og installasjonsstandarder har blitt forbedret på.

Hvis du bor i eller eier en eldre bygning og ønsker å forsikre deg om at den er trygg i årene som kommer, husk å ringe Expert Electric, så får vi en av våre høyt utdannede elektrikere til eiendommen din med en gang. Vi sørger alltid for at alle våre elektrikere er oppdatert på de nyeste kodene og sikkerhetsstandardene, og vi kan oppdatere hjemmet ditt umiddelbart for å holde det trygt for deg og din familie.

Kilde