Den beste Alexa for barn: Foreldre-testet og barnegodkjent

Oct 2, 2022 | Smarthus


Hvis du har et Amazon Echo i husholdningen din, er sjansen stor for at barnet ditt nyter fordelene like mye som deg. Jeg vet at barna våre gjør det! Vi har en sønn som bruker Echo Show til å se barnevideoer hver kveld før sengetid, og en datter som danser seg til Alexas sangforespørsler ganske ofte.

Blant de største utfordringene når det kommer til husbundne barn er å kanalisere all den sukkerladede energien til noe nyttig. Utplassert ansvarlig i husholdningen din, kan Alexa ikke bare holde barna unna håret ditt i noen minutter, men også ha en positiv effekt på hvordan de bruker fritiden.

I denne artikkelen skal vi snakke om sikkerhet, foreldrekontroll og de beste Alexa-drevne Amazon Echos for barn.

Priser hentet fra Amazon Product Advertising API på:

Echo Dot (4. generasjon) barneutgave

🏅 Runner Up – Beste Alexa for barn (Funnet her på Amazon)

Echo Dot (4. generasjon) Barn | Designet for barn, med foreldrekontroll | Tiger
Echo Dot (4. generasjon) Barn | Designet for barn, med foreldrekontroll | Panda

Fordeler

 • Forfriskende lavteknologisk installasjon og bruk
 • LED-skjerm sporer kumulativ vannbrukstemperatur og -volum i sanntid
 • Brukere kan lese dusjinnstillingen med et øyeblikk

Ulemper

 • Brukere kan klage over at den ikke har nok funksjoner til å kvalifisere som en smarthjemenhet

Funksjoner

 1. Ingen batterier eller strømforsyning nødvendig
 2. Fungerer med systemer med et vanntrykk på 14,5 til 80 psi
 3. LED øyedisplay og fargeindikator
 4. Ingen apper eller ledninger trengs for å kjøre

4. generasjons Echo Dot Kids er designet … vel du gjettet det … med barn i tankene! Det er to morsomme designvalgden ene er en tiger og den andre en panda.

Når det gjelder maskinvare, kan du forvente de samme funksjonene og teknologien som standard Echo Dot har (4. generasjon). Når det gjelder programvare, får du også et gratis 1-års abonnement på Amazon Kids +.

Amazon Kids+ gir mulighet for både uendelig underholdning og foreldrekontroll for deg. Dette vil gjøre deg i stand til å filtrere alderstilpasset innhold, sette tidsbegrensninger og mye mer.

Kids Edition har en veldig lik oppsettprosess som standard Echo Dot. Alt du trenger å gjøre er å koble til høyttaleren og vente til halo LED-indikatoren (nå på bunnen med Gen 4) blir oransje. Deretter kan du bruke Alexa-mobilappen for å finne en Wi-Fi-tilkobling.

Echo Show 5 (2nd Gen) Kid’s Edition

🏆 Redaktørens valg – beste Alexa for barn (finnes her på Amazon)

Vi introduserer Echo Show 5 (2nd Gen) Kids | Designet for barn, med foreldrekontroll | Kameleon

Fordeler

 • Kommer også med 1 års abonnement på Amazon Kids +
 • Sømløs respons på berøringsskjermen
 • Legger til muligheten til å se filmer og foreta videosamtaler til godkjente kontakter

Ulemper

 • Det har vært flere rapporter om at utstyret fryser
 • Kan bare bruke drop-in-funksjonen i samme husstand

Funksjoner

 • Kult “kameleon” design
 • Få tilgang til videoinnhold fra Disney, Nickelodean, Marvel, Cartoon Network og mer.
 • 2 års garanti

Dette er hiten hos de minste i ohuset ditt. Amazon Echo Show 5 Kids-utgaven er en kompakt smartskjerm som er en velkommen distraksjon

Showet tilbyr alle de samme funksjonene som Echo Dot, men med tillegg av en berøringsskjerm og frontvendt kamera. Disse 2 tilleggene gir betydelig flere muligheter. (Min lille medforfatter minnet meg bare om at å se Bluey og Svampebob Firkant er blant de nevnte mulighetene).

“Alexa, åpne Amazon Kids!”

Igjen, et av de mest bemerkelsesverdige salgsargumentene er 1-års abonnementet på Amazon Kids. Det er massevis av innhold, og mye av det kan hjelpe til med læringsaktiviteter i tidlig barndom.

Et aspekt som kommer godt med for husholdningen vår er Stikke innom trekk. Vi kan med andre ord bruke den som en slags videointercom ved å si (i vårt tilfelle) “Alexa, drop-in på Gavins rom”. Vi kan også bruke den til å sjekke dem om natten.

Hvis du er bekymret for personvern og sikkerhet, er det mange sikkerhetstiltak. Dette lar deg bestemme hvilke restriksjoner du vil implementere. Du kan også slå av kameraet og mikrofonen manuelt når du vil.

Til slutt, som Echo Dot Kids, kommer Show Kids også med en 2-års garanti – i tilfelle barnet ditt bestemmer seg for å bli litt klønete.

Foreldre kontroll

Amazon har en rekke alternativer for foreldrekontroll tilgjengelig for Alexa. I tillegg er alle disse Amazon Kid’s Edition-produktene designet for å umiddelbart be deg om å sette opp Amazon Kids+, som har forbedret beskyttelse.

Igjen, bare forstå det du kan manuelt slå av mikrofonen og/eller kamerainstapå alle Echo-enheter. Det er en eksplisitt lyrisk filter i enhetsinnstillingene også for Alexa-enheter. Du bør også gå inn i kontoinnstillingene og sørge for det fjerne stemmekjøpsmuligheter.

Foreldrekontrollen i Amazon Kids+ gjør det superenkelt for foreldrene planlegge tidsbegrensninger for ulike aktiviteter som å spille av videoer slik at de ikke utsetter leggetidene. Foreldre vil også ha muligheten til å gi barna sine tilgang til svært spesifikke musikk- og Alexa-ferdigheter. Hva mer, barn vil kun kunne foreta videosamtaler til venner som er godkjent av foreldrene deres.

Hvis alt annet mislykkes, kan foreldre lett gjennomgå barnas aktiviteter ved å gå til enhetens overordnede dashbord. En flott ressurs for bedre forståelse av foreldrekontroll finner du her.

Konklusjon

Amazon har gjort en god jobb tilpasser Alexa-enhetene sine til å ha barnevennlige funksjoner. Basert på hvor populære disse enhetene har blitt i smarte hjem, er det uunngåelig at barna våre til slutt vil interessere seg for dem.

Enhetene vi har vurdert i dette innlegget er gode nyheter for foreldre som vil at barna deres skal dra nytte av slike teknologier og er bekymret for alt som kan gå galt. Å bygge et system som håndterer barn annerledes er avgjørende for deres utvikling, personvern og sikkerhet.

Om ikke for videoegenskapene alene, vi har valgt Echo Show Kid’s utgave som den beste Alexa-enheten for barn. Jeg syntes imidlertid det var klokt å spørre barna våre hvilken de liker best, og det var en enstemmig avgjørelse.

Det er oppmuntrende å se at Amazon tok skritt for å lære Alexa å være mer ansvarlig overfor barna dine. Nå er det eneste du er ansvarlig for å implementere det slik at det passer familien din!Her er kilden til saken

Smart Occupancy Sensor vet alt

I løpet av de siste tiårene har bygningsingeniører og arkitekter gjort enorme fremskritt i å forbedre effektiviteten til ulike bygninger og enhetene som holder dem trygge og komfortable å bo i. Tilsetningen av ny teknologi som varmepumper er en viktig faktor,...

Et smart hjem som kan gjøre alt

I et ideelt smart hjem har eksplosjonen av billige WiFi- og Bluetooth-brikker tillatt hundrevis av små trådløse enheter å kontrollere bryterne, lysene og alt annet som kreves for et "smarthjem" til en relativt lav pris. Men hva om du ikke vil at hundrevis av...