Den forsvinnende handlingen: D-Lines kabelhåndtering for elbilladerinstallasjoner

Jan 15, 2023 | Diverse


Den forsvinnende handlingen: D-Lines kabelhåndtering for elbilladerinstallasjoner

Vi lærer mer om hvordan D-Lines produkter kom til unnsetning da et elektrofirma ble møtt med utfordringen med å få en kundes EV-kabel til å “forsvinne”.

Akkurat som vi streber etter innovasjon og hele tiden presser på for forbedringer av produktene våre, så setter vi pris på når innovative elektrikere bruker produkter til å skape nye og bedre måter å utføre oppgaver på.

Et nylig eksempel kom fra Adam Stears fra SOTA Electrical i Fareham, da han tok opp en kundes utfordring om å “få ladekabelen til elbiler til å forsvinne”.

Hvis det hørtes mer egnet ut for en tryllekunstner enn en elektriker, når kanalisering av veggen var upraktisk, forsto Adam likevel kundens forbehold om ellers å ha den pansrede kabelen til å se iøynefallende og “industriell” ut på husets front med magnolia-finish.

Forsvinnende handling

Med litt smart tenkning utenfor boksen, ble EV-laderkabelen gjort “usynlig” av en D-Line-kombinasjon av 50×25 mm 1/2-rund trunking og EVFIX10-17 justerbare klips. Trer ble enkelt installert med D-Fix brannklassifiserte skruer.

Doncaster EV Ultra-kabelen med en diameter på 16 mm ble tett festet med “Wrap & Lock”-designen til D-Line Justerbare klips (justerbar for å feste kabeldiametre mellom 10-17 mm), før D-Line hengslede lokkstamme ble lukket med klikklås. .

Denne raske og enkle å installere 18th Edition-kompatible løsningen ble kommentert som “enestående, for ikke å skille seg ut!”. Kostnaden for D-Line 50×25 mm kanaler var en liten pris å betale, siden den ble blandet med eiendommen for å gi en fantastisk kvalitet på finish … og en veldig fornøyd kunde!

Se produktomtalen/installasjonen fra SOTA Electrical her

For å få mer informasjon om D-Line-serien, klikk herKilde