Denne elektriske trehjulingen på 3000 W fra Kina er en bestefars drømmetur

May 6, 2023 | Elbil og elbil ladere


Når det gjelder kolonnen Awesomely Weird Alibaba Electric Vehicle of the Week, diskriminerer vi ikke basert på hjulnummer. Vi har dekket mange to- og firehjulinger, men trehjulinger trenger litt kjærlighet også. Så lenge et produkt er rart, vilt og kommer fra den tilsynelatende endeløse Alibaba-handelskatalogen, har det en sjanse til å tjene denne ettertraktede ukentlige tittelen. Og det er akkurat det denne fantastiske lille elektriske trehjulingen har oppnådd i dag.

En hardcore elektrisk trike

Husk at dette ikke er sønnens søte lille trehjulssykkel. Faktisk er det mer som din fars Rascal…er trike, spesielt hvis faren din har en grå hestehale som bare ber om å igjen blaffe i vinden mot baksiden av skinnvesten hans.

Jada, dette er langt unna et ekte Harley-produkt, men du kan i det minste føle en viss åndelig innflytelse. Du vet, som en fjern kusine. En adoptert. To ganger fjernet.

Den lille mengden innflytelse går for det meste huden dypt. Den sydde (p)skinnsalen, den aggressive rakevinkelen på gaffelen og de kraftige dekkene taler alle til den aggressive designen til denne e-triken. Det mangler bare dusker av skinnstang, hooker-hoder og en svart halvhjelm for den komplette effekten.

3000W-motoren er ikke et kraftsenter på bare 4 hestekrefter hvis vi snakker om Harleys, men sammenlignet med “gatelovlige” trikes fra Lectric, Rad og andre er den omtrent 2-4 ganger så kraftig. Den kraften oversettes ikke til toppfart på grunn av ineffektiviteten til enorme hjul og mangelen på til og med påskudd av å tråkke. Så forvent bare 50 km/t (31 mph) som minner oss om at turen handler om å snu hodet, ikke speedometernåler. Når vi snakker om å snu hodet, vil du ikke gå i nærheten av toppfart i en sving siden disse trikes tipper lett. La din arv komme i rett tid!

elektrisk trike

Det er til og med noen fine aksenter her og der, som det store og lettleste LED-displayet, den store frontlykten, de doble coilover-demperne for bakoppheng (komplett med separate hydrauliske reservoarer), og inkluderte speil montert på hydrauliske skivebremser håndspaker.

En bakre varekurv ser ut til å gi god plass til et sett med boccia-baller, en oksygentank eller en haug med ekstra Mahjong-fliser, og kanskje til og med alle tre hvis du Tetris dem alle i akkurat passe. Din forfar vil snakke om sykehjemmet som blåser av rascals som George Costanza.

En nærmere inspeksjon avslører til og med et låsbart oppbevaringsrom! Eller kanskje det er batterirommet? Uansett er det et flott sted å oppbevare viagraen på det svarte markedet. Jeg skal være ærlig, litteraturen mangler litt på denne. Jeg har måttet gå ut og lete etter detaljer.

Men kanskje den lave prisen vil lindre eventuelle virvlende bekymringer du måtte ha for å miste arven din. Priset til $589, er denne e-trike praktisk talt bare noen få innløste trygdesjekker unna! Vel, det er før de utallige tusenvis av dollar du må bruke på import og fraktkostnader for å få en sendt halvveis rundt i verden.

Og så er det de juridiske problemene med å avgjøre om du i det hele tatt vil kunne importere en for gatebruk. Men hvis du planlegger å holde deg til grensene til Del Boca Vista samfunnssenter, så er kanskje gatelovlighet et omstridt poeng. Alibaba-beskrivelsen inkluderer et VIN-nummer og motornummer, slik at du kanskje til og med kan kaste terningen på DMV.

Meg? Jeg tror jeg sparer den elektriske trehjulingen i noen tiår til. Men når det er tid for å gjenoppleve ungdommen min, bør du tro at Kina kommer til å høre meg komme-en-banke!

Vennligst ikke prøv dette hjemme

Ok, vi har hatt det gøy med noen få stikk på noen av Alibabas beste e-trike-teknikker … og våre elskede eldste. Men vær så snill, ikke ta dette som en anbefaling om å bruke den faste inntekten på et sett med hjul fra halvveis rundt i verden.

Som vi har sett gang på gang, er import av kjøretøy fra Alibaba en komplisert, tidsriktig og noen ganger kostbar bestrebelse. Å hoppe inn i et prosjekt som dette orthotics-first er ikke for sarte sjeler. Det er sannsynligvis en bedre idé å bare nyte vindusshopping i stedet for å være dum som meg og faktisk sende de hardt opptjente pengene dine til den fabrikken som ser ut til å fange oppmerksomheten din den uken. Hvis noe, noen få Amazon-selgere har gjort noe av benarbeidet for deg og tilbyr lignende varer til mye høyere priser.

Men hei, du har blitt advart. Og hvis du fortsatt går gjennom det, sørg for å fortelle meg hva som skjedde!

FTC: Vi bruker inntektstjenende auto affiliate-lenker. Mer.Se Kilden