Denne søte lille kinesiske elbilen er verdens minste kassebil

Apr 22, 2023 | Elbil og elbil ladere


Kassebiler er praktiske når du skal flytte rundt med store mengder last. Men hva om du bare trenger å slepe med deg en liten mengde last, men likevel ikke vil gi opp U-Haul-vibbene dine? Det er da du vil kalle på verdens minste kassebil, som tilfeldigvis er perfekt for denne ukens utgave av Awesomely Weird Alibaba Electric Vehicle of the Week.

Jada, en elektrisk lastesykkel vil sannsynligvis være en bedre løsning for nesten alt denne lille lastebilen trenger å bære.

Men igjen, en e-sykkel kan ikke holde deg tørr eller hindre deg i å velte ved stopp uten å sette føttene ned.

Og selv om det kan se litt dumt ut, kan det bare være noe med denne søte lille elektriske lastebilen.

Først og fremst elsker jeg designet. Der en smykkeskrin sannsynligvis ville være tilstrekkelig, har de en dørlåsemekanisme i containerbilstil på baksiden for å vise at de mener bedrifter.

Det er noen ganske komfortable kapteinstoler i noen av eksemplene, og du får til og med en full lyspakke sammen med vindusvisker. Det er sannsynligvis en god funksjon å ha siden du sannsynligvis ikke vil gå fort nok til å sprenge vannet av frontruten med luft alene.

Teknisk sett er toppfarten oppført som 30 km/t (18 mph). Men jeg tipper at den lille 1,1 kW (1,5 hestekrefter) motoren ikke kommer til å få deg opp i toppfart veldig raskt.

Men igjen, dette var ikke bygget for å cruise raskt. Den var laget for trekking. Selv om jeg ikke er sikker på at den i det hele tatt er klar for den jobben siden lasteboksen ikke engang er 1 meter (3 fot) lang. La oss bare si at hvis du planlegger å flytte leiligheter og U-Haul tilbyr deg denne tingen, er det bedre å planlegge for en heldagsutleie.

Faktisk kan det være lurt å spørre om den ukentlige prisen. Det lille blybatteriet på 2,4 kWh kommer ikke til å vare for mange byturer, så det kommer til å bli et betydelig oppladingsstopp midt på dagen i fremtiden.

Jeg vil si at du kan legge til solcellepaneler på taket, men jeg er kanskje litt optimistisk med flertallet der. Et enkelt solcellepanel kan passe godt.

Bare fordi denne lille kassebilen ikke er et kjøretøy med høy ytelse, betyr det ikke at det ikke er mye å elske. Se på hvor tilpassbar den er og hvor mange forskjellige varianter de har!

I tillegg til en standard (liten) kassebil, kan de også gjøre det til verdens minste containerbil. De har til og med en liten elektrisk brannbil som er enda mindre enn vår siste lille vannpistol på hjul.

Og med en pris på bare $2680, er vår lille lastebil overraskende rimelig! Selvfølgelig er det før de mange tusen dollar du betaler i tillegg til klistremerkeprisen som går til import, toll, transport og andre kostnader.

Jeg har lært om dem på den harde måten på min egen mini-lastebil-import før. Men for den riktige typen lastebilsjåfør kan det være verdt det å ha et så unikt kjøretøy på veien.

Men i fullt alvor anbefaler jeg ikke å prøve å postordre en liten kassebil til deg selv. Ikke bare er det på ingen måte gatelovlig i Vesten, men det er et spørsmål om det i det hele tatt vil dukke opp eller ikke. Best å gjøre som jeg sier, og ikke som jeg gjør.

FTC: Vi bruker inntektsgivende automatiske tilknyttede lenker. Mer.Se Kilden