Denne Tesla Cybertruck-replikaen er langt fra vanlig av alle de beste grunnene

Feb 16, 2023 | Elbil og elbil ladere


Da Tom Burick, en lærer ved PS Academy i Gilbert, Arizona, fortalte elevene sine at de hadde fire uker på seg til å bygge noe som normalt ville ta seks måneder, vek de ikke unna. Faktisk omfavnet de utfordringen og ønsket å vise sin motstandskraft, og det de sa ble til slutt prosjektets tema: “Vi er klare for det!”

Tom samlet 70 av ingeniørene sine, som er studenter som lever med autisme, og forberedte dem på oppgaven med å bygge en Tesla Cybertruck-replika som var fullt funksjonell, men han gjorde dem oppmerksomme på testen. Mens prosjektet opprinnelig skulle være ferdig om seks måneder, gjorde Tom elevene oppmerksomme på at de i stedet ville ha bare 28 dager på seg til å få det gjort.

“Vi ønsket å sette våre evner på prøve,” sa en av elevene.

Det hele startet med en idé og et valg: Hvilket kjøretøy ville være det perfekte designet for å komme inn i standen deres på bilmessen Concours in the Hills 4. februar?

“Vi lette etter et kjøretøy som var kult, morsomt og spennende,” fortalte Burick Teslarati. “Det er så mye hype rundt Cybertrucken, vi trodde det ville være et godt kjøretøy å bygge. Vi ville ikke bygge noe normalt som en Corolla,” sa han med en latter.

Så kom det til henrettelse. På jobb etter skolen om kveldene, i helgene og når det var tid, søkte Burick og teamet hans av ingeniører etter ett enkelt mål: én lastebil og fire uker.

De startet med det de kaller Pink Panther-skum. Det er en type skumisolasjon som er ideell for håndverk fordi den er stiv og stabil, og den tillot PS Academy-studenter å sette opp chassiset til Cybertrucken uten å bekymre seg for mye om styrken.

Etter skummet ble Cybertruck-rammen dekket med lerretsdråpeduk og malt med grå, vannbasert maling. De la til noen vinduer, så var det på motoren, elektronikken, drivverket og mer.

Denne Cybertruck-replikaen bruker litium-jernbatterier, som forskning fra Burick og hans team av ingeniører konkluderte med var bedre for denne applikasjonen. De la til to 12-volts motorer, en til hvert bakhjul, og en normal motorhastighetskontroller fra Amazon som brukes som akselerator. Elevenes favorittinnslag har imidlertid ikke med ytelsen å gjøre, men med underholdning.

“Deres favorittfunksjon er 400-watts lydsystem. Det rister vinduene, og det har vært favorittfunksjonen deres så langt,” sa Burick.

Burick sa at studentene fikk hjelp fra noen få lokale bedrifter og organisasjoner som virkelig hjalp til med å møte den strenge tidsrammen. Ikke bare fikk PS Academy litt kjærlighet fra Tesla Driver’s Club Scottsdale, men skreddersydde elbiler hjalp med en første donasjon på $200 for å få prosjektet i gang, mens AZ Metals, som ligger i Mesa, Arizona, hjalp til med å sveise styringssystemet ved å legge ned hele driften og bruke en ettermiddag på å hjelpe til med prosjektet.

“Hvis det ikke var for dem, tror jeg ikke vi ville ha laget showet.”

En frist overholdt

PS Academy Arizona kom seg til 4. februar-utstillingen på Concours in the Hills-bilmessen, og over 1000 biler, inkludert mange Teslaer, var utstilt.

50 000 mennesker deltok på arrangementet, og over 430 000 dollar i donasjoner ble mottatt for Phoenix Children’s Hospital.

Opptredenene fortsatte, med den siste som kom under Super Bowl-helgen da Cybertrucken kom til Rock-n-Roll Car Show på Pavillions på Talking Stick.

“Flere mennesker graviterte mot vår provisoriske Cybertruck enn mot $100 000 Teslaer, og det betydde mye for oss,” sa Burick. «Det er et vitnesbyrd om kreativiteten og det harde arbeidet elevene har vist.

Langt fra ferdig

Til tross for at lastebilen kom til noen få arrangementer, bevisstgjorde en god sak og viste den enorme arbeidsmoralen som studentene som lever med autisme viste, er arbeidet langt fra over, sa Burick.

“Vi har akkurat kommet i gang, dette er startpunktet for enda større ting.”

Etter hvert vil teamet legge til en rullende teknisk plattform, legge til mer elektronikk, frontlykter, baklys, kjørelys, en senter-dash-skjerm akkurat som den faktiske Cybertrucken vil ha, flere motorer, toning og andre funksjoner.

“Vi ønsker å få kjøretøyet ut i samfunnet,” la Burick til. «Vi ønsker å bygge en flottør og få Cybertrucken til å taue den. Vi vil gjerne ha den utstilt i noen av de lokale paradene.»

Alt i alt er Burick utrolig stolt av elevene sine, som viste deres motstandskraft, kreativitet og harde arbeid.

Jeg vil gjerne høre fra deg! Hvis du har kommentarer, bekymringer eller spørsmål, vennligst send meg en e-post på [email protected] Du kan også nå meg på Twitter @KlenderJoeyeller hvis du har nyhetstips, kan du sende oss en e-post på [email protected]

Denne Tesla Cybertruck-replikaen er langt fra vanlig av alle de beste grunnene


Se Kilden