Detas Slimline-serie installert i nyere høyprofilerte bygg

Apr 26, 2023 | Diverse


Detas Slimline-serie installert i nyere høyprofilerte bygg

Detas produktspekter spesifiseres jevnlig på et bredt spekter av prosjekter. Her lærer vi mer om et par nyere høyprofilerte saker.

OXBOW – EAST LONDON
EcoWorld London og Poplar Harca

Oxbow – East London, en prisvinnende utvikling i Poplar, injiserer nytt liv i et spennende London-nabolag kun 15 minutter fra City of London.

Nøye designet for å opprettholde områdets liv og fellesskapsfølelse, vil utviklingen gi opptil 1600 nye boliger av høy kvalitet og en rekke offentlige rom og fasiliteter i løpet av de neste ti årene.

For å fullføre den siste boligfasen, valgte EcoWorld London og Poplar Harca Deta sine Slimline og Slimline Décor-serier for å eksemplifisere moderne byliv på sitt aller beste. Den banebrytende utviklingen tilbyr et utvalg av studio-, ett- og toromsleiligheter med moderne design og åpen planløsning.

Detas Slimline-serie av brytere og stikkontakter ble valgt for sin slanke og buede profil, egnet for å møte kravene til denne moderne applikasjonen.

Slimline Décor ble valgt for oppgraderte leiligheter, og gir komplementær eleganse og raffinement til høykvalitetsdesignet. Utvikleren var i stand til å velge mellom krom eller rustfritt stål med enten sorte eller hvite støpte innsatser med matchende metallvipper på alt byttet tilbehør, for ren, moderne stil.

En viktig årsak til valget av Slimline-seriene er den enkle og greie installasjonen, på grunn av terminalmarkeringer med høy synlighet og fargekodede terminaler. Slimline Screwless tilbyr en ytterligere fordel for installatøren, siden tilbehør kan monteres fullstendig og testes før frontplaten monteres, noe som muliggjør en enkel installasjon.

Liam Atkinson fra RB Electrical Contractors, sa: “Vi har ikke annet enn ros for Detas Slimline-serier. De er stilige og passer perfekt til leilighetens høye spesifikasjoner. Vi var imponert over den høye kvaliteten på produktene også når det kom til installasjon. Vi monterte Slimline Décor-serien på kjøkkenene, og de ser feilfrie ut mot flisleggingen.»

  • OXBOW 1
  • OXBOW 2

UTSIKT MED RIDGEWAY
Barratt London

Ridgeway Views ligger i Mill Hill Village, og er en eksklusiv utvikling av 460 leiligheter av den ledende nybyggutvikleren Barratt London.

Når det gjaldt å velge ledningstilbehør for å møte de høye spesifikasjonskravene til denne moderne samlingen av nye hjem, ble Detas Slimline og Slimline Décor-serier valgt.

Boligene på Ridgeway Views har åpen planløsning med romslig, flytende interiør. Kjøkkenet er utstyrt med et komplett utvalg av moderne, integrerte hvitevarer, noe som gir et effektivt og moderne design.

Detas Slimline-serie av brytere og stikkontakter ble valgt for sin slanke og buede profil, egnet for å møte kravene til denne moderne applikasjonen.

I tillegg ble Deta’s Slimline Décor valgt for dette prosjektet, som gir komplementær eleganse og raffinement til høykvalitetsdesignet. Utvikleren var i stand til å velge mellom krom eller rustfritt stål med enten sorte eller hvite støpte innsatser med matchende metallvipper på alt byttet tilbehør, for ren, moderne stil.

Et nøkkelelement i utvalget av begge Slimline-seriene er hvordan installatøren drar nytte av en enkel og grei installasjon. Seriene inneholder en rekke funksjoner, inkludert fastklemte terminalskruer, terminalmarkeringer med høy synlighet og fargekodede terminaler, noe som muliggjør en enkel installasjon.

Bla gjennom hele Deta Slimline-utvalget herKilde