Dinkle Stud rekkeklemmer fra Switchtec tilbyr sikre og pålitelige elektriske tilkoblinger

May 20, 2023 | Diverse


Dinkle Stud rekkeklemmer fra Switchtec tilbyr sikre og pålitelige elektriske tilkoblinger

Switchtec har introdusert utvalget av DKM-studsterminaler fra Dinkle, en ledende leverandør av elektriske tilkoblingsløsninger. Disse høyeffekt stud-terminalene brukes til å terminere innkommende strømkabler i paneler, og gir en pålitelig, sikker og sikker tilkobling og holder kabelbruken til et minimum.

Designet for å gi forbedret elektrisk tilkobling, er Dinkles Stud-terminalblokker ideelle for et bredt spekter av bruksområder i bransjer som fornybar energi og automasjon. Studterminalene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og konfigurasjoner, og tilbyr fleksibilitet for å imøtekomme ulike installasjonskrav. Med et design av høy kvalitet gir de sikre og stabile elektriske tilkoblinger, og reduserer risikoen for frakobling eller feil.

DKM-serien er tilgjengelig i 100 til 415 Amp med en nominell spenning på opptil 1000V og kan romme kabelstørrelser fra 25 mm2 til 240 mm2. Piggterminalen har en modulær konstruksjon som gjør at terminalene kan låses med hverandre for å gi en kompakt design som sparer plass i kontrollpaneler og sikrer en sikker tilkobling.

De allsidige studsterminalene gir mange fordeler og designfordeler. Først og fremst kan de brukes til å etablere en elektromekanisk forbindelse mellom kabler med stort tverrsnitt og høystrøm med en eller flere ledninger med mindre tverrsnitt, med mulighet for å montere 2 knaster per side (rygg mot rygg). det er mulig å håndtere flere belastningstilkoblinger og et bredt spekter av kabel- og ledningsstørrelser. Pinneklemmene kan monteres på to måter: enten boltet ned til en flat overflate eller en panelbakplate eller montert på en 35 mm DIN-skinne. De har en solid samleskinne og stålmutter/bolt, som gjør den svært motstandsdyktig mot gjengestriping, samtidig som den gir utmerket kabelholding og elektriske egenskaper.

DKM-serien kommer med mulighet for å passe fasefargekodede deksler. Passer for alle størrelser av studsterminaler, de kommer i grå, brun, svart, grønn og blå, som gjør det enkelt å identifisere ulike faser i et panel. Det er testsondeanlegg for å lette testingen.

Rekkeklemmen er laget av PA66 UL94-VO materiale, som er en type plast som er motstandsdyktig mot høye temperaturer og flammehemmende. Dinkle Stud-terminalene er designet for å overholde internasjonale sikkerhetsstandarder, inkludert UL, CSA, VDE, CE og UKCA og er produsert i samsvar med EN6947-7-1.

Switchtec er også i stand til å levere Dinkle Stud-terminalene montert i et IP65 Mild Steel eller GRP-skap. Leveres som en forhåndsmontert 4-polet løsning, utstyrt med fasefargede terminaler, er dette produktet ideelt for generatortilkobling eller for lignende bruksområder. Egendefinerte versjoner kan også lages for å passe applikasjonskrav.

Dinkle International ble grunnlagt i 1983, og er en ledende leverandør av elektriske tilkoblingsløsninger, inkludert rekkeklemmer, kontakter og brytere. Med en forpliktelse til innovasjon, kvalitet og kundeservice, har Dinkle International blitt en pålitelig partner for et bredt spekter av bransjer over hele verden.

For mer informasjon om Switchtec, klikk herKilde