Drayton lanserer 12 Days of Christmas-konkurransen

Dec 10, 2022 | Diverse


Drayton lanserer 12 Days of Christmas-konkurransen

Julen kommer tidlig på The Drayton Community Facebook-gruppe, ettersom produsenten av varmekontroller forbereder seg på å lansere sin ’12 Days of Christmas’-konkurranse, med mange premier å vinne i oppkjøringen til festlighetene.

Installatører vil ha en sjanse til å vinne ved å delta i daglige utfordringer som vises på The Drayton Community Facebook-gruppe, mellom 12.th – 23rd Desember. Premiene er alt fra produkter – inkludert Draytons energisystem for smarthus Wiser, dens nye autobalanserende TVR-er og den nye Digistat – til kuponger, verktøy og andre spennende premier.

For å delta, bør medlemmer av The Drayton Community sjekke gruppen hver dag, kl.

Drayton Community Facebook-gruppen ble lansert i 2020 og har blitt et flott sted for medlemmer å engasjere seg med hverandre og få tilgang til de siste bransjeoppdateringene og veiledningen med tillatelse fra Drayton.

Clare Weller, Trade Marketing Manager hos Drayton kommenterte:

«Vår ’12 Days of Christmas’-konkurranse er vår måte å si takk til alle våre lojale installatører for deres støtte gjennom 2022 og tilby en stor julehilsen til Facebook-fellesskapet vårt. Siden lanseringen, mens pandemien var på topp, har gruppen gitt et vennlig og informativt sted for de i bransjen, noe vi er utrolig takknemlige for.»

“Med det ønsker Drayton alle sine medlemmer og kunder en riktig god jul, og et godt og sunt 2023!”

For å delta i konkurransen og for de fullstendige reglene og vilkårene, bli med i The Drayton Community Facebook Group herKilde

Solenergi |  Ekspert elektrisk blogg

Solenergi | Ekspert elektrisk blogg

24. mars 2023 Solcellepaneler er ikke bare for store eiendommer nå. Enten du er ute etter å gå utenfor nettet, ønsker å gi eiendommen din backup elektriske muligheter, eller bare ønsker å betale mindre (og muligens tjene penger) for strømregningene dine,...